Nie miała baba kłopotu, kupiła sobie prosię.
W komputerze mam zainstalowany program Microsoft 7, w jego ramach Microsoft Office Word 2007 oraz Adobe Reader XI. Pocztę mam na Interii.pl. Wysłałam znajomej pojedynczy plik w formacie PDF (dokument urzędowy) Adresatka potwierdziła otrzymanie tego pliku.
I tu nagle zaczął się mój problem, którego nie mogę przeskoczyć! Nie jestem w stanie otworzyć otrzymanych załączników w formacie Word! Bardzo proszę o pomoc.
Problem z załącznikami.
- XMan
Problem z załącznikami.
Nie bardzo rozumie z powodu niedokładnego opisania problemu.
Sprawdzałaś otwieranie pliku bezpośrednio z poczty czy po wrzuceniu pliku na dysk ?
Jeżeli z poczty to przeważnie są zabezpieczenia i trzeba je zmienić w opcjach.
Wrzuć na dysk, przeskanuj antywirusem, otwórz w Wordzie.
Możesz jeszcze sprawdzić otwarcie pliku w Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Sprawdzałaś otwieranie pliku bezpośrednio z poczty czy po wrzuceniu pliku na dysk ?
Jeżeli z poczty to przeważnie są zabezpieczenia i trzeba je zmienić w opcjach.
Wrzuć na dysk, przeskanuj antywirusem, otwórz w Wordzie.
Możesz jeszcze sprawdzić otwarcie pliku w Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Problem z załącznikami.
Plik bezpośrednio z poczty nie daje się otworzyć. Do komputera wbiłam zalecony program Microsoft Office Word Viewer 2003. Niestety, nic to nie dało. Przesłany mi plik (załącznik)w dalszym ciągu nie daje się otworzyć. Dalsza prośba o pomoc.
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Problem z załącznikami.
ksantypa_222 pisze: Przesłany mi plik (załącznik)w dalszym ciągu nie daje się otworzyć.
Jesteś pewna iż załącznik tudzież plik jest w odpowiednim formacie i jaki to format, podaj rozszerzenie.
ksantypa_222 pisze:Do komputera wbiłam zalecony program Microsoft Office Word Viewer 2003. Niestety, nic to nie dało.
Moze po pobraniu załącznika wybierz iz to wlasnie ten program ma otwierać ten plik, moze nie jest z automatu przypisany do tego rozszerzenia.
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
- Reklama