Dokładniej mówiąc przy włączeniu komputera wyskakuje mi kilka okienek z komunikatem:
-Nie można załadować obsługi VDM IPX/SPX
Program za duży do umieszczenia w pamięci
Po chwili one znikają
Ale przy uruchamianiu połowy programów wyskakuje mi ten sam komunikat i nic nie mogę odpalić
Oraz nie wiem czy to też wina tego błędu nie mogę się połączyć z założycielami sieci na hamachi podejrzewam, że to też wina tego błędu ponieważ problemy z hamachi zaczęły się wtedy kiedy zaczęły wyskakiwać te komunikaty
Problem z załadowaniem VDM i wlączeniem niektórych programów
-
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Jaki to system operacyjny?
Od kiedy to się dzieje? Jak od niedawna to co instalowałeś i czy system był przywracany?
Podaj dzienniki zdarzeń Podgląd zdarzeń - zapisywanie dzienników (XP, Vista, Windows 7)
Od kiedy to się dzieje? Jak od niedawna to co instalowałeś i czy system był przywracany?
Podaj dzienniki zdarzeń Podgląd zdarzeń - zapisywanie dzienników (XP, Vista, Windows 7)
-
Microsoft windows XP
Od wczoraj mam te kłopoty
System nie był przywracany ani formatowany system stoi nieruszany od ponad 1,5roku od nowości
a podgląd zdarzeń dodam jak wymyśle jak go wrzucić do archiwum bo nie wspomniałem że avast mi wykrywa wszystkie .exe za wirusy czasami po reinstalu problem ustępuje a problem z avastem zaczął się równocześnie z drugim problemem
/ Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników tu są dzinniki
Od wczoraj mam te kłopoty
System nie był przywracany ani formatowany system stoi nieruszany od ponad 1,5roku od nowości
a podgląd zdarzeń dodam jak wymyśle jak go wrzucić do archiwum bo nie wspomniałem że avast mi wykrywa wszystkie .exe za wirusy czasami po reinstalu problem ustępuje a problem z avastem zaczął się równocześnie z drugim problemem
/ Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników tu są dzinniki
-
- Reklama