a mianowicie mam taką zajefajną listę i polećcie co mi będzie najlepsze do kompa z zapasem na OC kartę graficzną i przyszłe zmiany tym bardziej że już mam oc. procka do 2.5 GHz ^.^
sam coś od siebie napiszę i podam link

podoba mi się ten antec jest jednym z tańszych zasilaczy i jego plusem jest fajny wygląd moc 430 W i jest na rekomendowanej liście oraz oferuje wyciągane wtyczki wadą jest to że ma tylko jeden 80 cm wentylator a wolałbym 2 albo jeden 120 mm
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
ten zasilacz Enermax też mi się podoba ma dobrą moc ma wszystkie wtyczki ma 2 wentylatory ale nie ma wyciąganych wtyczek jest na rekomendowanej liście i niska cena
podoba mi się ten TAGAN są to drogie zasilacze ma wszystkie wtyczki ma je wyciągane jest na rekomendowanej liście ma 2 wentylatory ale przesadna moc jak dla mnie jak mi ma niepotrzebnie brać 700 Wat gdy ja potrzebuje tylko 350 to jest niepotrzebne ale jest zajefajna cena ^.^
tu te same plusy ale za duża moc
jak widać poznajdywałem w 20 min taniusie i dobre zasilacze ale 700 W mnie nie kręci
interesuje mnie najlepiej zasilacz Rekomendowany do 70-90 zł max 100 zł ok 375 - 475 W , jeden wentylator 120 mm najlepiej 2 wentylatory ( 1x 120 mm 1x 80 mm ) wyjmowane wtyczki i posiadający złącza jak wejście 20 pin + 4 oraz dodatkowe zasilanie 4 pin do cpu x1 wejścia 4 pin molex HDD zasilania sata i 1 do 2-ch wtyczek pciexpress 6 pin
+ warto by było coś takiego :

może być tych wtyczek więcej lub mniej i nie potrzebuje obsługi zasilania stacji dyskietek bo to wyszło z mody nie używam

-- 15 wrz 2014, o 14:00 --
+ czy ktoś mi pomorze dobrać kartę graficzną ?
byle by szło zagrać m. in z Far Cry 3 World Of TAnks crysis 3 i w minecraft NA modzie Shader mod co będzie trudnym wyzwaniem ponieważ nie określono wymagań GLSL Shader mod