Witam wyskoczył mi problem ze skypem a mianowicie po zalogowaniu się i otworzeniu mojej strony nie mowę wybrać użytkownika .blokuje się strona i jest w ramce u góry brak odpowiedzi i komunikat, patrz fotkę.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Problem ze Skypem
- wobler1
- XMan
Problem ze Skypem
To jest również związane z systemem i taki komunikat nie występuje jedynie na Skype...
Skype zaktualizowany do najnowszej wersji ?
Sprawdź mój ostatni post z tego tematu:
problemy/nie-dziala-funkcja-uruchom-ponownie-komputer-t35442-15.html
Może rozwiążesz dwa problemy jednocześnie
Skype zaktualizowany do najnowszej wersji ?
Sprawdź mój ostatni post z tego tematu:
problemy/nie-dziala-funkcja-uruchom-ponownie-komputer-t35442-15.html
Może rozwiążesz dwa problemy jednocześnie

- leon1956
Problem ze Skypem
Witam ,
Możesz ten problem jaśniej opisać . Nie bardzo mogę zrozumieć np. co to znaczy: otworzyć moją stronę .
wobler1 pisze:po zalogowaniu się i otworzeniu mojej strony nie mowę wybrać użytkownika .blokuje się strona i jest w ramce u góry brak odpowiedzi i komunikat, patrz fotkę
Możesz ten problem jaśniej opisać . Nie bardzo mogę zrozumieć np. co to znaczy: otworzyć moją stronę .
Złośliwość jest podstawą wszelkiej znajomości i przyjaźni z osobnikami rodzaju ludzkiego . Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą .
- wobler1
Problem ze Skypem
Sorry ale już problem naprawiony, w wyszukiwarce IE wszedłem w opcje . zawansowane i w pozycji odznaczyłem wyłącz dubingowanie i działa skype i nie wyświetla się ten komunikat.
-- 03 lis 2015, 22:27 --
Chodziło mi o stronę z moim profilem
-- 03 lis 2015, 22:27 --
leon1956 pisze:Witam ,wobler1 pisze:po zalogowaniu się i otworzeniu mojej strony nie mowę wybrać użytkownika .blokuje się strona i jest w ramce u góry brak odpowiedzi i komunikat, patrz fotkę
Chodziło mi o stronę z moim profilem
- XMan
Problem ze Skypem
Podczas instalacji Skype lub aktualizacji zwracaj uwagę aby był nie integrowany
z żadną przeglądarką.
Chyba że chcesz to używać.
Przedwczoraj aktualizowałem i podczas instalacji jest opcja
"szybkiego dzwonienia z przeglądarki" etc.
Zawsze to odhaczam, obciąża dodatkowo przeglądarkę oraz może powodować inne problemy...
z żadną przeglądarką.
Chyba że chcesz to używać.
Przedwczoraj aktualizowałem i podczas instalacji jest opcja
"szybkiego dzwonienia z przeglądarki" etc.
Zawsze to odhaczam, obciąża dodatkowo przeglądarkę oraz może powodować inne problemy...
-
- Reklama