Witam nie wiedziałem gdzie dać ten temat więc napiszę go tu.
A więc tak mam problem ze steam jak w tytule a mianowicie nie działa mi w steam nakładka społeczności steam w grze już wyjaśniam o co chodzi. Odpalając steam i wchodząc do gry cs 1.6. cs:go itp (wszystkie gry jakie posiadam na steam) grając nie mogę wyświetlić nakładki steam nie reaguje w ogóle na wciśnięcie Shift+TAB (bo tak się ją włącza). Napisałem do supportu steam kazali mi zaktualizować kartę graficzną więc pobrałem sterowniki ze strony producenta nic nie pomogło, po czym kazali mi wysłać logi ze steam wysłałem i tu pojawił się problem aby ta nakładka steam działała potrzebne mi jest OpenGL 3.0 a mam sumie sam nie wiem bo nie bardzo się znam na tym. I tu was proszę o pomoc co mam zrobić abym miał to Open GL 3.0. Moja karta graficzna to Radeon 9200 SE sterowniki pobrałem stąd Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Problem ze steam
- XMan
Problem ze steam
Dokładnie tą kartę miałem 8 lat temu na starym komputerze.
Sprawdź te sterowniki:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Jeżeli będą jakieś monity podczas instalacji - Pomimo to instaluj...
Sprawdź te sterowniki:
Jeżeli będą jakieś monity podczas instalacji - Pomimo to instaluj...
-
Problem ze steam
A te sterowniki co aktualnie mam usunąć all czy zostawić
- XMan
Problem ze steam
1. Usuń w Dodaj lub usuń programy.
2. Jeżeli jest na dysku C folder ATI to usuń ręcznie.
3. Użyj CCleaner.
4. Zainstaluj wyżej podane sterowniki.
5. Zrestartuj komputer.
2. Jeżeli jest na dysku C folder ATI to usuń ręcznie.
3. Użyj CCleaner.
4. Zainstaluj wyżej podane sterowniki.
5. Zrestartuj komputer.
-
Problem ze steam
Niestety sterowniki, które podałeś nie rozwiązały problemu i co więcej counter strike ścinał mi się na nich tak, że nie dało się nawet ruszyć dlatego wróciłem na stare sterowniki. Nie ma jakiegoś innego sposobu by zainstalować tego Open GL 3.0. Czy po prostu moja karta jest zbyt stara żeby to obsługiwać
- XMan
Problem ze steam
Ta gra ma bardzo małe wymagania sprzętowe:
Masz zainstalowany Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Prawidłowa instalacja bibliotek DirectX 9.0c.

Możesz jeszcze sprawdzić odpowiednik p/w sterowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Wrzuć screena z:
Start --> Uruchom wpisz dxdiag - OK lub Enter.
Zakładka --> System.
Wrzuć dodatkowo screena z zakładki Ekran.
Wykonaj w niej testy...
Rekomendowane: Pentium 4 2.4 GHz, 512MB RAM, karta grafiki 64MB (GeForce4 lub lepsza)
Masz zainstalowany Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Prawidłowa instalacja bibliotek DirectX 9.0c.

Możesz jeszcze sprawdzić odpowiednik p/w sterowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Wrzuć screena z:
Start --> Uruchom wpisz dxdiag - OK lub Enter.
Zakładka --> System.
Wrzuć dodatkowo screena z zakładki Ekran.
Wykonaj w niej testy...
- leon1956
Problem ze steam
Witam .Niestety sterowniki nie pomogą . Ta karta obsługuje tylko OpenGL 1.4 oraz Directx 8.1 . tak więc chyba przydała by się wymiana karty graficznej . Specyfikacja Radeon 9200 SE --> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Złośliwość jest podstawą wszelkiej znajomości i przyjaźni z osobnikami rodzaju ludzkiego . Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą .
- XMan
Problem ze steam
Dokładnie tą kartę miałem 8 lat temu na starym komputerze.
Ta karta obsługuje DirectX 9.0c, jeżeli nie ten co podałem to starszą wersję.
Np:
Dziwię się że ta gra nie działa skoro są niskie wymagania sprzętowe

- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Problem ze steam
XMan pisze:Dziwię się że ta gra nie działa skoro są niskie wymagania sprzętowe
Tutaj gra nie jest problemem, tak jak autor piszę nie działa specjalna nakładka steam na gry czyli społeczność itp itd. Więc skoro support napisał iż do działania nakładki trzeba nowszego OpenGl to nic z tym nie zrobisz.
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- Methos
Problem ze steam
karta jest za stara nie ma szans
jeżeli zostajesz przy tym sprzęcie to najlepszą kartą graficzną AGP jest GIGABYTE GeForce 7600 GS

a jak nie to proponuję zmianę kompa na coś z core 2 duo
albo jeszcze ewentualnie mogę ci tą moją zaproponować
tylko nie wiem czy działa prawidłowo

a jak nie to proponuję zmianę kompa na coś z core 2 duo

albo jeszcze ewentualnie mogę ci tą moją zaproponować
tylko nie wiem czy działa prawidłowo
SPRZĘT:
OBUDOWA:SilentiumPC M40 PSU:Corsair CS750M MOBO:Asrock H61 PRO BTC RAM:8 GB DDr3 1333 Mhz(2x4 GB Model:PSD34G13332) GPU:MSI GTX 1050Ti Gaming X SSD:Adata 128Gb(SP920SS) HDD:256GB (WDC WD2500JS-60MHB5) MONITOR:Asus VW221D 22"@60 1680x1050 ->OC 1920x1080
OBUDOWA:SilentiumPC M40 PSU:Corsair CS750M MOBO:Asrock H61 PRO BTC RAM:8 GB DDr3 1333 Mhz(2x4 GB Model:PSD34G13332) GPU:MSI GTX 1050Ti Gaming X SSD:Adata 128Gb(SP920SS) HDD:256GB (WDC WD2500JS-60MHB5) MONITOR:Asus VW221D 22"@60 1680x1050 ->OC 1920x1080
-
Problem ze steam
Tak jak napisałem po wgraniu sterowników podanych przez ciebie Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ... bierz.html
gra cs zaczęła się strasznie ścinać wróciłem do sterowników ze strony producenta. Directx mam najlepszy jaki pasuje pod kartę sprawdzany programem Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników i wyskoczyło, że mam najnowszy/najlepszy do tej karty. Tak jak napisał djkamil tu nie chodzi o grę bo gra mi działa na sterownikach od producenta tylko o zakładkę społeczności steam podczas grania tej zakładki nie mogę włączyć w ogóle nie reaguje na moje działania. I dlatego pytałem czy jest jaki kolwiek dogrania Open GL 3.0 do tej karty.
gra cs zaczęła się strasznie ścinać wróciłem do sterowników ze strony producenta. Directx mam najlepszy jaki pasuje pod kartę sprawdzany programem Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników i wyskoczyło, że mam najnowszy/najlepszy do tej karty. Tak jak napisał djkamil tu nie chodzi o grę bo gra mi działa na sterownikach od producenta tylko o zakładkę społeczności steam podczas grania tej zakładki nie mogę włączyć w ogóle nie reaguje na moje działania. I dlatego pytałem czy jest jaki kolwiek dogrania Open GL 3.0 do tej karty.
- Methos
Problem ze steam
no bez nowszej karty ni będzie zakładki open GL to nie coś jak DirectX zainstalujesz i jest to jest obsługiwana przez kartę technologia dołączona do sterownika karty Open GL instalujesz w sterowniku
to nie jest za dobra karta graficzna tak CS go działa i będzie działać ale o zakładce graficznej Steam z tą kartą możesz pomarzyć....
to nie jest za dobra karta graficzna tak CS go działa i będzie działać ale o zakładce graficznej Steam z tą kartą możesz pomarzyć....
SPRZĘT:
-
- Reklama