Witam
Mialem wczesniej system win 7 home premium 32bit, zainstalowalem win 7 64bit i nie mam sterownikow
W menadzerze urzadzen zamiast znalezc mi karte graficzna ATR\I radeon HD 5450 znajduje mi standardowa karte graficzna vga. doszedlem do tego po tym jak instalowalem sterowniki te co zawsze AMD catalyst control center 13.4 dla 64 lub 32 bit w zaleznosci, teraz instalowalem dla 64bit, i nie pojawial sie nawet m,anager, spojrzalem w manager urzadzen i tak jak w/w .
Poradzilem sie podobnym tematem
problemy/karta-graficzna-ati-radeon-9250-nie-dziala-na-windows-7-t13428.html
lecz nie pomoglo , wyszykuje sterowniki lecz ponoc nie pasuja, byla mowa takze o chipsecieA parametry komputera to :
4GB RAM
intel core 2 duo e6700 3.2ghz
dysk sata500gb
ati radeon hd 5450
Plyta glowna ASUS FOXCONN 2A8C
Prosze o szybka pomoc, z gory dziekuje.
Problem ze sterownikami po zainstalowaniu win 7 64bit
-
- seba86mu
Zainstaluj kolejno:
Service Pack 1 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Chipset => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Grafika => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Jeżeli instalacja sterownika do karty graficznej nie zakończy się powodzeniem pobierz i zainstaluj program 7-Zip => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Rozpakuj pobrany instalator sterownika do grafiki (prawym myszki => 7-Zip => wypakuj do "13-4_win7_win8_64_dd_ccc_whql/")
Poprzez Menadżer Urządzeń dla karty graficznej wskaż ręcznie lokalizację z rozpakowanego instalatora sterownika:
13-4_win7_win8_64_dd_ccc => $_OUTDIR => Packages => Drivers => Display => W86A_INF
Service Pack 1 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Chipset => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Grafika => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Jeżeli instalacja sterownika do karty graficznej nie zakończy się powodzeniem pobierz i zainstaluj program 7-Zip => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Rozpakuj pobrany instalator sterownika do grafiki (prawym myszki => 7-Zip => wypakuj do "13-4_win7_win8_64_dd_ccc_whql/")
Poprzez Menadżer Urządzeń dla karty graficznej wskaż ręcznie lokalizację z rozpakowanego instalatora sterownika:
13-4_win7_win8_64_dd_ccc => $_OUTDIR => Packages => Drivers => Display => W86A_INF
-
Dzieki. juz probuje
-- 03 sie 2013, 15:43 --
servis pack 1 musze od razu instalowac? mam wolnego neta i dlugfo bedzie pobieralo cos kolo 2h
-- 03 sie 2013, 15:43 --
servis pack 1 musze od razu instalowac? mam wolnego neta i dlugfo bedzie pobieralo cos kolo 2h
-
- Reklama