zainstalowałem system, wszystkie sterowniki z płyty dołączonej do kompa i nie mogę zmienić ekranu logowania do systemu:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Problem ze zmianą ekranu logowania. Plik IWPDGINA.DLL
- Maverick
Problem ze zmianą ekranu logowania. Plik IWPDGINA.DLL
Ostatnio zmieniony 29 paź 2009, 22:59 przez seba86mu, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Korekta tytułu.
Powód: Korekta tytułu.
- seba86mu
problem po instalacji systemu
Wyczytałem, że to prawdopodobnie problem ze sterownikiem karty Wi-Fi od Intela.
Należy pobrać Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (XP_FixLogon.ZIP) i uruchomić go. Powinno być ok.
Należy pobrać Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (XP_FixLogon.ZIP) i uruchomić go. Powinno być ok.
- Maverick
Re: problem po instalacji systemu
wielkie dzięki. działa.
myślałem że coś źle zrobiłem przy instalacji.
i korzystając z tematu zadam pytanie:
mam płytkę z oryginalnym systemem Windows Xp Home Edition którą dostałem przy zakupie kompa, czy mógłbym jakoś wykonać kopię tej płyty na wypadek gdyby oryginał został uszkodzony, tak żeby było to legalne?
myślałem że coś źle zrobiłem przy instalacji.
i korzystając z tematu zadam pytanie:
mam płytkę z oryginalnym systemem Windows Xp Home Edition którą dostałem przy zakupie kompa, czy mógłbym jakoś wykonać kopię tej płyty na wypadek gdyby oryginał został uszkodzony, tak żeby było to legalne?
-
- Kontaktowanie:
problem po instalacji systemu
Wykonanie kopii będzie legalne, pod warunkiem, że nikomu jej nie dasz, ani nie zainstalujesz na innym komputerze. Masz wersje OEM, czyli może być przypisana do tylko jednego komputera.
Pozdrawiam, koleś git
-
- Reklama