Problem polega na tym, że po formacie komputera przestał działac mikrofon. Mam wszystkie sterowniki dzwięk słyszę jednak gdy chce rozmawiac to nikt mnie nie słyszy, muzyke słychac mojego głosu natomiast nie. Prosze o pomoc dodaje wszystkie fotki. Czekam na odpowiedzi
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Tutaj dodaje fotke z sterownikami jakie dostalem gdy kupowalem komputer wtedy mialem Viste orginalna Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Ustawienia Realtek HD Audio mam z podczepionego posta. Tylko zastanawia mnie to co mam w menadzer urzadzen.
-- 16 lip 2011, 11:32 --
Witam wczoraj wieczorem odinstalowalem sterowniki, gdy je chcialem nstalowac z tej plyty :http://imageshack.us/photo/my-images/685/rebout.jpg/ miałem ciagłe takie błedy i nie mogłem ich zainstalowac Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników az w końcy wpadłem na pomysł ze włoże inna płyte VGA Driver (Asus) Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników i odziwo wszystko sie zainstalowalo ale nadal mikrofonu nie sluchac jak mowie ?
Problemem z mikrofonem - płyta główna Gigabyte GA-MA78GM-S2
-
W Menedżerze urządzeń naciśnij PPM i aktualizuj tam, gdzie masz ten wykrzyknik.
-
Gumis92 pisze:W Menedżerze urządzeń naciśnij PPM i aktualizuj tam, gdzie masz ten wykrzyknik.
Tylko nie mam tam wykrzyknika dałem fotki niby wszystko mam zainstalowane ale jak wejde na ventrilo i cos powiem to wszyscy slysza szum czy cos ;/ podaje gg do sprawdzenia glosu jak cos czekam na dalsze propozycje
Ostatnio zmieniony 16 lip 2011, 17:50 przez cosik_ktosik, łącznie zmieniany 3 razy.
Powód: Bez GG, jak coś to PW wyślij z nim zainteresowanym
Powód: Bez GG, jak coś to PW wyślij z nim zainteresowanym
-
- Reklama