problemy po zainstalowaniu wind 7x64
-
witam mam taki problem ze po instalacji windows 7x64 i instalacji kilku sterownikow wszystko dzialalo dobrze tego samego dnia a nastepnego dnia juz windows odpala pokazuja sie ikony i caly pulpit i nagle monitor zmienia kolor na taki jasny niebieski i tak zostaje a po przywroceniu systemu pokazuje sei blue screen czy ktos sie orientuje o co moze chodzic a i jeszcze mam pytanie czy przyinstalacji systemu u was takze trzeba tak dlugo czekac na pojawienie sie wyboru jezyka tak ok 2-3 min? u mnie naped na jakis czas przestaje pracowac i sie budzi po tych ok2-3 min
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Raczej włóż płytę i daj napraw w instalatorze.
Podaj odczyt napięć z Biosu.
Do Biosu wchodzisz wciskając klawisz DEL przy starcie komputera. Na pierwszym ekranie po starcie będzie napis Press DEL to Enter Setup, wciskasz i wchodzisz. Wybierz PC Health Status (czasami jest Hardware Monitor), wejdź i spisz napięcia +3.3V, +5V oraz +12V. Z Biosu wychodzisz klawiszem ESC.
Sprawdź czy wszystkie kabelki są dobrze dociśnięte (w środku także).
Podaj odczyt napięć z Biosu.
Do Biosu wchodzisz wciskając klawisz DEL przy starcie komputera. Na pierwszym ekranie po starcie będzie napis Press DEL to Enter Setup, wciskasz i wchodzisz. Wybierz PC Health Status (czasami jest Hardware Monitor), wejdź i spisz napięcia +3.3V, +5V oraz +12V. Z Biosu wychodzisz klawiszem ESC.
Sprawdź czy wszystkie kabelki są dobrze dociśnięte (w środku także).
- stilio
tak dlugo czekac na pojawienie sie wyboru jezyka tak ok 2-3 min
Ostatnio też mi się to zdarzyło, ok 2 minut czekałem na wyświetlenie ekranu wyboru języka. Nie wiem czym to dokładnie jest spowodowane, przeprowadziłem testy podzespołów, wszystko było OK. Sprawdziłem jak instalator zachowuje się przy odłączonej myszy USB i nic, nadal to samo. Dość dziwny problem.
-
hello!!!
Jak uruchomic kam w MSI U 100
POZDRO
Jak uruchomic kam w MSI U 100
POZDRO
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
-
- Reklama