hmmm bardzo słuszny argument zaprawdę powiadam mnie też to irytuję gdyż też używam Opery a pisze mi Chrome
a gdy jestem na telefonie / tablecie to mi wyskakuje ubuntu z safari
ale dla testu aktualnie posiadam ( zainstalowałem ) i z niej pisze mozilla 34.0.5 ( najnowsza )
i co powiesz ? więc fakt jest niepodważalny że Darom82 wytrzasnął jedną z pierwszych mozilli i nie chce się przyznać do błędu i do tego wchodzi na piracką stronę z serialami
-- 31 gru 2014, o 00:11 --DArom82 odkąd pamiętam z tobą jest mozilla 5.0 a po zdjęciu widzę że jakiegoś gruchota nie masz tylko jedną z tych nowych czy aktualną nie wiem ale jedno jest pewne masz dziurę w sterownikach ponieważ forum ma problem z porozumieniem się z tobą i pokazuje nie tą przeglądarkę jakbyś w ogóle Javy nie miał
usuń wszystko co związane z java java 5,6,7,8 jave 9 też usuń

przeczyść CCleaner'em i Eusing Free Registry Cleanerem i zainstaluj od nowa na czysto jave z
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówgościu tak mi jest żal że masz te kłopoty bym do ciebie wbił naprawiłbym wszystkie komputery za ciebie i wziął 5 dych i obaj byśmy byli szczęśliwi
-- 31 gru 2014, o 00:13 --ps. ja mam tylko java 8 update 25 i java 8 update 25 ( 64 bit ) ze względów posiadania 64 bitowego systemu