Problemy z miejscem na dysku.
-
Witam. Moj problem wyglada tak ze moj dysk C ma pojemnosc 29 gb nie ma na nim zainstalowane nic oprocz systemu Windows. Nagle pojawilo mi sie informacja o tym ze rzekomo nie ma miejsca na tym wlasnie dysku C... I tak jest w wlasciwosciach dysku pokazane jest ze jest w 100% zajety!!! Podkreslam poraz kolejny ze na 100% nie bylo tam nic instalowane i ten dysk byl czysty. Poradzono mi aby zainstalowac ccclean ? czy jakos tak ale to nic nie dalo. Co to moze byc? i jak temu zaradzic?
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Usuwałeś punkty przywracania systemu?
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Nie... nic takiego nie robilem. jak To wykonac?
-- 18 lut 2012, 14:53 --
Do przechowywania punktów przywracania potrzeba co najmniej 300 megabajtów (MB) wolnego miejsca na każdym dysku twardym, na którym włączono funkcję Przywracanie systemu. Funkcja Przywracanie systemu może zająć do 15% miejsca na każdym dysku. W miarę zapełniania miejsca punktami przywracania funkcja Przywracanie systemu usuwa najstarsze z nich, aby zwolnić miejsce na nowe.
Działanie funkcji Przywracanie systemu jest niemożliwe na dyskach twardych o pojemności mniejszej niż 1 gigabajt (GB).
Wiec wzklucyzlbzm ten problem y punktami... gdzs jest to niemoyliwe yebz yajmowalz mi one 29 gb ... ktore normalnie mi zginelo ...
-- 18 lut 2012, 14:53 --
Do przechowywania punktów przywracania potrzeba co najmniej 300 megabajtów (MB) wolnego miejsca na każdym dysku twardym, na którym włączono funkcję Przywracanie systemu. Funkcja Przywracanie systemu może zająć do 15% miejsca na każdym dysku. W miarę zapełniania miejsca punktami przywracania funkcja Przywracanie systemu usuwa najstarsze z nich, aby zwolnić miejsce na nowe.
Działanie funkcji Przywracanie systemu jest niemożliwe na dyskach twardych o pojemności mniejszej niż 1 gigabajt (GB).
Wiec wzklucyzlbzm ten problem y punktami... gdzs jest to niemoyliwe yebz yajmowalz mi one 29 gb ... ktore normalnie mi zginelo ...
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Ale dla pewności usuń wszystkie te punkty:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Potem sprawdz ile zajmują pliki w folderach temp:
Wejdz w start-> uruchom wpisz %TEMP% i usuń pliki gdy będą zajmowały bardzo dużo.
Potem sprawdz ile zajmują pliki w folderach temp:
Wejdz w start-> uruchom wpisz %TEMP% i usuń pliki gdy będą zajmowały bardzo dużo.
-
użyj SpaceSniffer
lub tcm ---> total commander z opcją pokaż ukryte pliki systemowe
z górnej belki <konfiguracja> > <opcje> > <wyświetlanie> i zaznacz wymienioną opcję
lub tcm ---> total commander z opcją pokaż ukryte pliki systemowe
z górnej belki <konfiguracja> > <opcje> > <wyświetlanie> i zaznacz wymienioną opcję
-
Własnie chyba jest problem z tymi plikami temp bo one zajmuja az 20 gb !!! moge je wszystkie usunac? czy nie? bo ich tam jest bardzo duzo i sa to zarowno foldery jak i skroty do stron.
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Ja te pliki tymczasowe usuwam, zarówno ręcznię czy to jakimś programem i nie mam problemów 

-
- Reklama