jakiś czas temu zakupiłam mysz r.a.t. 7. Po jakiś 2 tygodniach użytkowania mysz zwariowała, niektóre przyciski przestały działać (na pewno nie wada mechaniczna) oraz mysz przestawała całkowicie reagować (jakby brak zasilania). Po podłączeniu do innego komputera pojawiały się podobne problemy. W sklepie, w którym zakupiłam ową myszkę, po oddaniu jej tam na gwarancji zresetowali jej ustawienia oraz oprogramowanie. Pomogło to na krótki czas i znów po tygodniu było to samo. Oddana ponownie do serwisu znów po pewny czasie nie działała poprawnie (powiedzieli, że po zresetowaniu działa wiec nic więcej nie mogą zrobić). Lecz teraz po podłączeniu do komputera nie działa całkowicie prawy przycisk myszy oraz scroll (np. przy przewijaniu strony, ale do otwierania nowej już działa). Przeskanowałam komputer w poszukiwaniu jakiś wirusów lecz jest czysty. Sterowniki do myszki pobrałam ze strony producenta, tak jak jest zalecane.
Czy ktoś się spotkał z podobnym problemem z myszkami z serii r.a.t? Proszę o pomoc.

Z góry dziękuję za pomoc.