Problemy z nawigacją Manta 440MS. Wyłącza się.
-
Witam,mam problem z ustawieniami.Podczas jazdy co jakis czas mapa sie wylacza i wyskakuje komunikat z zapytaniem czy dalej chce jechac do miejsca wczesniej wpisanego .W miastach na krzyzowkach i zjazdach nie jest to komfortowa sytuacja.Jezdze po skandynawi i nie znam tych drog a poza tym po to mam niby gps.Jestem bardzo niezadowolony z zakupu.Zreszta cale te menu i ustawienia to jakas wielka porazka.Bardzo prosze o pomoc i z gory dziekuje.Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 03 cze 2011, 21:24 przez greh, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawa tematu
Powód: Poprawa tematu
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Manta 440MS
Witam, próbowałeś robić na tym urządzeniu Firmware Upgrade?
-
Witam,nie korzystalem z żadnego programu.Mante kupiłem w lutym w sklepie i gość który mi to sprzedawał mówił że będę zadowolony w 100%.Proszę o pomoc bo tracę już cierpliwość.Wczoraj korzystałem z tego GPS w Szwecji i pojechałem krótsza i lepsza droga...przez 150 km kazał mi cały czas nawrócić...to jest chore...a w ustawieniach mam że po zmianie trasy ma wyszukać nową i lepszą
Porażka i proszę o pomoc co mogę jeszcze zrobić.

Ostatnio zmieniony 05 cze 2011, 22:14 przez greh, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Dodanie polskich znaków diakrytycznych + ogólna poprawa pisowni postu
Powód: Dodanie polskich znaków diakrytycznych + ogólna poprawa pisowni postu
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Wiesz co, to mi wygląda nie na błąd nawigacji teraz, a mapy jaka jest tam wgrana, to ona jest do kitu. Musiałbyś poszukać czy nie ma aktualizacji.
-
- Reklama