Problemy z opcją w Free Sound Recorder na Windows 7

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Astel

Użytkownik

Post26 wrz 2013, 13:11

Witam !!!
Mam problem.Ustanowiłem program na Windows 7-32bit.i nie mogę go uruchomić.Chcąc nagrywać,wyskakuje taki komunikat tak jak na rys.adres na dole.Naciskając przycisk dalej też mam inny komunikat.Inne funkcję działają,czyli przyciski są aktywne.Sygnał audio też jest widoczny.
Pierwszy raz jak uruchomiłem program to działało wszystko potem coś przestawiałem w PC i mam problem.
Jak to naprawić,może kto wie,byłbym bardzo wdzięczny?
Nadmieniam że program ustanawiałem parokrotnie po tym jak przestał działać ponownie,pobrałem go z„pewnego” źródła.Próbowałem jeszcze parę innych sposobów ale bez rezultatu.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2013, 13:18 przez XMan, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: korekta tytułu tematu oraz pisowni

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator

Post26 wrz 2013, 14:00

Oprócz podanego ten temat również był założony na innym forum ;)
Pierwszy raz jak uruchomiłem program to działało wszystko potem coś przestawiałem w PC i mam problem.

Jeżeli to było niedawno to sprawdź najpierw przywracanie systemu z ostatnią datą kiedy było OK.

Masz zainstalowane sterowniki do swojej płyty głównej tzw. Chipset, odpowiednie sterowniki do karty dźwiękowej oraz odpowiednie kodeki :?:
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

• Reklama

Wróć do „Problemy”