Problemy z Panasonic CF-T5

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Marek_Spy

Użytkownik

Post07 sie 2012, 22:45

ok zmieniam dysk i robie instalke od nowa bedzie latwiej . no defragmenatcje jasne ze robie co jakiś czas :) Cos tam umiem :D możliwe ze za wolne stronicowanie i system się sypie albo comodo wywala sterowniki . Już się pluł o jakiś , Panasonic to sprzęt osobliwy ,miałem takiego pancernego to tez kłopotów co nie miara . I drugi pomysł jak zrobić jakaś kieszeń do szybkiej zmiany dysku bo ta oryginalna tasiemka zaraz się urwie . Przygotowuje nowy dysk do laptopa , po regeneracji zainstaluje system ze sterownikami , ale koledzy sa obeznani z programami proszę o podpowiedz jakim programem robić kopie systemu na pendrive

-- 07 sie 2012, 22:45 --

i sa jakieś sugestie ?

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post08 sie 2012, 00:00

może to Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Ja bym zrobił dobrą kopię i jeszcze na żywca przegrał sobie pliki a potem ten dysk bym jeszcze na początek wyzerował, zainstalował system i wtedy bym zobaczył co się z nimi dzieje.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Marek_Spy

Użytkownik

Post09 sie 2012, 18:13

no wiec zamierzam tak zrobić , przygotowałem nowy dysk czysty, zrobię instake i sterowiniki i kopie zapasowa , potem będę walczył dalej z tym laptopem . Teraz np. nie działa alhochol 120 % twierdzi ze nie załaduje wirtualnych dysków ... i badz tu mądry .

-- 09 sie 2012, 18:12 --

no i działa na nowym dysku chodzi jak szatan , na razie jest OK , przyczyną braku dźwięku były sterowniki hotkey które wyłączały jakieś funkcje w biosie tak że nowa instalacja nie działała

• Reklama

Wróć do „Problemy”