Proces bezczynności jest wysoki

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Awatar użytkownika
GraAndes2

Użytkownik

Post08 lip 2013, 08:49

Cześć, wytłumacze wam ten problem więc. Napobierałem pare rzeczy i Avast wykrył mi je jako wirusy ale miałem to gdzieś potem zobaczyłem cały komputer zaczął wolno chodzić więc zrobiłem PEŁNE SKANOWANIE, wykryło mi że są wirusy więc wyrałem usuń wszystkie, ale pare niechciało się usunąć więc przełożyłem je do kwarantanny. Po zamknięciu tabeli z Wirusami, napisało że aby usunąć te wirusy trzeba zrestartować komputer a przyokazji spytało mnie czy mam zrobic też skanowanie systemu podczas włączenia komputera, zgodziłem się.Wszystko mi ze skanowało i pisało:
Usuń
Usuń wszystko
Przenieś do kwarantannt
Nic nie rób
ESP aby wyjść
Wybrałem usuń wszystko i znów zaczęło mi skanować na koniec skanowania spytało mnie czy mam usunąć te wszystkie pliki zarazone czy nie bo były one w Dysku C w WINDOWS zgodziłem się po włączeniu komputera proces bezczynności wacha się 90-99 przez co pinguje mi się CS 1.6 Non Steam

Proszę o pomoc, GraAndes :cry:

-- 08 lip 2013, 08:48 --

POPRAWKA *przez co chyba pinguje mi się CS 1.6 bo przed tem mialem 10-20 PING a teraz mam 80-500

-- 08 lip 2013, 08:49 --

usunąłem tego CS'a i pobieram nowego jeśli problem z pingiem nie zniknie coś jest nie tak

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

Post08 lip 2013, 10:01

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post08 lip 2013, 22:09

Już jest u mnie temat. Zamknijcie ten temat.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

• Reklama

Wróć do „Problemy”