get data to kolejny badziew żadna aplikacja nie działa ale mam problem są 2 wersje ntfs i fat użyłem ntfs a jak mam dysk w facie to musze użyć fat nie ?
mam NTFS a FAt są pendrive'y
-- 20 wrz 2014, o 21:06 --ps. nie spiraciłem tylko wersja portable jest rozbawiona tego czegoś
-- 20 wrz 2014, o 21:43 --robiwielki mam coś dla ciebie nareszcie mam mistrza nad mistrzami !!!!!!!!!!!!!!
DMDE Proffesional edition ciężko znaleźć ale mam !
http://
xxxxxxxxxpowodzenia

skan kilka sekund / minut i odzysk o prędkości jak byś kopiował dane z jednego dysku na drugi 0 problemów odzyskał mi pięknie grę i biorę się za odzyskiwanie !!!
-- 20 wrz 2014, o 21:56 --ten dmde jest bezbłędny filmy też odzyskał

i powiem tak odzyskiwanie filmu było szybsze niż kopiuj wklej microsoft powinno wprowadzić ten sposób odczytywania danych to byli by mistrzami
720 mb odzyskał mi w 40 sekund a kopiowanie trwa 1 minute 50 sekund średnio
-- 21 wrz 2014, o 11:10 --pochwalę się i pochwalę DMDE prof..
od zyskałęm gry astro avenger II
ricochet xtreme
ricochet lost worlds
richoset infinity
far cry
project snowblind
rock's & diamond's + moje 20 map
minecraft ( najważniejsze mapy )
SERWER był chyba na drugim dysku twardym 80 gb który chyba wyłączyłem biosem i ma 0 kb pojemności poleciał na złom
far cry 2 również tam był więc go nie odzyskałem
supreme commander nie odzyskiwałem bo mam zainstalowane ^.^
i odzyskałem grę Crash Time IV
i tak miałem kompa c2d 1.96 ghz i się męczył pecet pełno toolbarów ledwo coś ogarniałem ccleanerem i pc optimizerem pro w tedy byłem durny ( 4 lata temu )
-- 21 wrz 2014, o 11:11 --ale SERWER pluginy mam na dysku google ^.^
-- 21 wrz 2014, o 11:12 --to jest odzysk ponad 80% moich wymagań tyle chciałem odzyskać i odzyskałem