Witam, powyzej ostatni log, skanowania wlasnie trwaja, musz powiedziec, ze komputer naprawde chodzi super - jak Air Force One! Niezmiernie wdzieczny jestem!! No jestem pod ogromnym wrazeniem !!!
Nie ma sprawy

. Fajnie było Cię gościć u nas i liczymy, że jeszcze zajrzysz do nas czasami. Nie życzę Ci natomiast żebyś ponownie musiał trafić do mnie

. Jednak już u Mnie są te ciężkie sprawy, więc życzę Ci po prostu najlepszego

. Chciałbym jeszcze zobaczyć skan Malwarebytes`a jak już skończy skanować

.
Jeszcze jedna sprawa, aktualizowalem sterownik karty graficznej i pojawila mi sie nowa ikonka na pasku w prawym dolnym rogu ekranu. Czy to potrzebne, ta ikonka bedzie potrzebna - "ustawienia NVIDIA"? Poprosze jeszcze tylko o instrukcje, co mam robic, czego nie - aby komputer chodzil dalej tak jak obecnie? Podeja dwa logi: OTL i Autoruns.
W Autoruns mogę uwalić tą bzdurkę od NVIDII

. Co do rady odnośnie płynnego działania komputera to sugeruję po prostu zwracać uwagę, co się instaluje, na bieżąco wywalać zbędne, nieużywane oprogramowanie i używanie CCleaner`a

.
Autoruns.
W trybie awaryjnym, w Autoruns odznacz, a następnie usuń (co się będzie dało):
HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunSunJavaUpdateSched
HKCU\Software\Classes\*\ShellEx\ContextMenuHandlersWszystko.
HKCU\Software\Classes\Directory\ShellEx\ContextMenuHandlersWszystko.
HKCU\Software\Classes\Directory\Background\ShellEx\ContextMenuHandlersWszystko.
HKLM\Software\Classes\Directory\Background\ShellEx\ContextMenuHandlersWszystko.
HKLM\Software\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper ObjectsWszystko.
Task SchedulerWszystko.
HKLM\System\CurrentControlSet\Servicesnvsvc
PnkBstrA
Stereo Service
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows\Appinit_DllsWszystko.
HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows\Appinit_DllsWszystko.
Następnie podajesz nowe logi z OTL.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.