Witam. Jestem raczej zielona jeżeli chodzi o komputer. Ostatnio system zaczął szwankować zrobiłam więc format i Windows wgrał mi się na partycję D (chyba przez gapiostwo) usuwając wszystko co tam miałam oczywiście. Wgrałam więc jeszcze raz Windowsa na partycję C, a D sformatowałam.
Teraz po starcie komputera pokazuje mi się informacja:
"system Windows nie może odnaleźć pliku D:\WINDOWS\Media\Installed\issas.exe upewnij się, ę wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie. Aby wyszukać plik kliknij przycisk start a następnie polecenie wyszukaj".
Bardzo proszę o poradę co mam z tym fantem zrobić. Póki co na dysk D nic nie instaluję.
Łączę pozdrowienia i czekam na decyzję
Beata
Przypadkowa instalacja na nie tej partycji. Jak rozwiązać?
-
Ostatnio zmieniony 07 mar 2011, 13:54 przez greh, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawa tytułu
Powód: Poprawa tytułu
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Witam.
Proponowałbym teraz jeszcze raz zrobić instalację XP (bo o ten system pewnie chodzi). Nie musi być pełna, ale może być tzw nakładkowa, a zatem nadinstalowanie systemu. Robi się to tak samo jak normalnie -> systemy-operacyjne/instalacja-systemu-ms-windows-xp-instrukcja-t96.html
Ale do tego okna:

Tutaj naciskasz R czyli Napraw. To nadpisze źle zainstalowane pliki.
Proponowałbym teraz jeszcze raz zrobić instalację XP (bo o ten system pewnie chodzi). Nie musi być pełna, ale może być tzw nakładkowa, a zatem nadinstalowanie systemu. Robi się to tak samo jak normalnie -> systemy-operacyjne/instalacja-systemu-ms-windows-xp-instrukcja-t96.html
Ale do tego okna:

Tutaj naciskasz R czyli Napraw. To nadpisze źle zainstalowane pliki.
-
- Reklama