Od przesiadki na Windows 7, zaliczyłam jedną reinstalację i dwa razy musiałam przywrócić system. Za pierwszym razem, na dysku D było za mało miejsca pod punkty przywracania systemu i może dlatego po tym avast wówczas źle działał- ochrona była niepełna i musiałam go odinstalować i zainstalować ponownie. Nie mogłam wtedy cofnąć przywracania, bo nieopatrznie zainstalowałam kompozycję, która była chyba do Visty i z jej powodu w każdej kompozycji był różowy pasek. Nie udało się jej usunąć w normalny sposób, więc przywróciłam system.
Innym razem skorzystałam z promocji, opisanej na bezplatny.net i zainstalowałam sobie program smart.pc- wtedy strony internetowe zaczęły się źle wyświetlać i chyba straciłam uprawnienia administratorskie. Nie wiedziałam co zrobić, więc przywróciłam system. Potem znów byłam adminem mojego kompa.
Ostatnio, jak przywróciłam system, to musiałam od nowa zainstalować avasta, zaporę, Iobit security 360 pro i ad-aware (używam go zamiast spybota), bo system ich zwyczajnie nie widział. System widział tylko spyware doctora starter edition z modułem antywirus- jako antywirusa i antyspyware (dzięki rokko, że napisałeś, jak zdobyć ten program

Z tym przywracaniem systemu mam takiego pecha, że nie mogę, bądź nie chcę go cofnąć, bo wtedy komp znów źle by działał.