Rokko, jednak się udało. Po którymś restarcie.

(Komp się zawiesił i go wyłączyłam.) Nawet nie wiem, kiedy to się naprawiło, dzięki Tobie.

Aha, zainstalowałam znowu tamtą przeglądarkę, jak przywracanie systemu było popsute, czy to ona zawiniła? Czy to po prostu był przypadek?
-- 16 kwi 2010, 00:35 --Przywracanie systemu popsuło się po tym, jak kompa przeskanowałam
Spy Emergency. Ten program, ponoć usunął
szkodniki i kazał zrestartować kompa. Jak zrestartowałam kompa, przywracanie s. znów było popsute. Nie pomogło to, że przywróciłam to, co tamten program usunął. Nigdy więcej nie zainstaluję tego badziewia.
Rokko, próbowałam znów naprawić przywracanie systemu, tak jak ostatnio, dzięki wpisowi do rejestru, który przygotowałeś wcześniej, ale na razie nic z tego. Może w końcu samo się naprawi, po którymś restarcie. Jednak się nie naprawiło.

Dodane: 17 kwietnia 2010.
Zainstalowałam od nowa sr.inf, ale to nic nie pomogło. Dodałam do rejestru dane, które wcześniej przygotował
rokko. (Bardzo mi wtedy pomogłeś,
rokko.

) Włączyłam checkdisk i on wykrył brak stabilności danych na dysku D i coś tam naprawił. Próbowałam uruchomić konsolę odzyskiwaniu systemu, zainstalował ją ComboFix, ale pojawił się komunikat, że jakiś tam plik, jest skompresowany. Próbowałam włączyć usługę przywracanie systemu, ale się nie udało. O mały włos nie zainstalowałam jakiegoś programu, który miał przywracać system i on się spytał, czy wyłączyć przywracanie systemu, szybko anulowałam tą instalację. Komp na razie dobrze chodzi. Już nigdy więcej nie zainstaluję Spy Emergency, może to nie do końca wina tego programu, że popsuł przywracanie systemu, ale nawet, jak go źle użyłam, to nie powinien nic uszkodzić.
-- 23 kwi 2010, 23:38 --Mój brat dał mi w końcu płytkę z instalką Windowsa. Próbowałam zainstalować sr.inf, ale się nie udało.

Nie chcę robić reinstalacji systemu, bo na razie wszystko działa dobrze. Nie chcę stracić tych kilku programów z
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, w tym jednego programu radiowego.