Witam wszystkich forumowiczów.
Czy ktoś spotkał się z takim komunikatem podczas otwieranie strony internetowej:
HTTP 403 - Dostęp zabroniony
Co oznacza taki komunikat ? Może moje pytanie jest jakieś banalnie śmieszne ale ja po prostu pierwszy raz spotkałam się z takim komunikatem.
Przepraszam jeżeli wątek umieściłam w nieodpowiednim dziale ale nie wiem jak zakwalifikować ten "problem".
pozdrawiam i życzę miłego tygodnia
Pytanie o błąd dostępu.
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Re: Pytanie o błąd dostępu.
ale to przy otwieraniu jakiegoś forum czy jak? może administrator zablokował ci konto
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Pytanie o błąd dostępu.
Przy otwieraniu strony internetowej. Co dziwne próbowałam z innego komputera tj. u sąsiada i pojawia się ten sam komunikat lub "You don't have permission to access this server".
Trochę siedzę " w internecie ". Nie uważam się za wprawnego internautę ale taka informacja pojawiła się poraz pierwszy.
pozdro
Trochę siedzę " w internecie ". Nie uważam się za wprawnego internautę ale taka informacja pojawiła się poraz pierwszy.
pozdro
- rokko
- Kontaktowanie:
Pytanie o błąd dostępu.
Przy otwieraniu strony internetowej
Możesz podać co to konkretnie za strona? Jak podasz adres to sprawdzę u siebie.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
Pytanie o błąd dostępu.
Dzięki. Chyba znalazłam , chyba
? Administrator witryny sieci Web musi nadać uprawnienia do wyświetlania tej strony lub serwer sieci Web nie akceptuje publicznych żądań stron sieci Web. Jeżeli użytkownik powinien mieć dostęp do tej witryny, należy skontaktować się z jej administratorem.
? Strona sieci Web, którą użytkownik próbuje wyświetlić, jest generowana przez program, taki jak koszyk lub aparat wyszukiwania, lecz folder na serwerze zawierającym program został nieprawidłowo skonfigurowany przez administratora witryny sieci Web.
? Wpisany został podstawowy adres witryny sieci Web (na przykład Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników), a witryna nie zawiera strony domyślnej (takiej jak index.htm lub default.html). Dodatkowo witryna sieci Web nie zezwala na wyświetlanie katalogów, co umożliwiłoby wyświetlenie plików w folderze sieci Web.
Dziwne, dziwne Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
W każdym razie dzięki za odzew. Bardzo przyjemne forum.
Pozdrawiam

? Administrator witryny sieci Web musi nadać uprawnienia do wyświetlania tej strony lub serwer sieci Web nie akceptuje publicznych żądań stron sieci Web. Jeżeli użytkownik powinien mieć dostęp do tej witryny, należy skontaktować się z jej administratorem.
? Strona sieci Web, którą użytkownik próbuje wyświetlić, jest generowana przez program, taki jak koszyk lub aparat wyszukiwania, lecz folder na serwerze zawierającym program został nieprawidłowo skonfigurowany przez administratora witryny sieci Web.
? Wpisany został podstawowy adres witryny sieci Web (na przykład Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników), a witryna nie zawiera strony domyślnej (takiej jak index.htm lub default.html). Dodatkowo witryna sieci Web nie zezwala na wyświetlanie katalogów, co umożliwiłoby wyświetlenie plików w folderze sieci Web.
Dziwne, dziwne Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
W każdym razie dzięki za odzew. Bardzo przyjemne forum.
Pozdrawiam
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Pytanie o błąd dostępu.
U mnie podana stronka nie chodzi, przynajmniej nie w wersji z /cgi. Strona główna śmiga.
-
- Reklama