Witam, mam problem z komunikatem w przeglądarce EDGE Win 10 na którym jest informacja facebooka aby polubić żeby czytać dalej tekst. Jest też w komunikacie odnośnik "Już to lubię , nie pokazuj więcej tego komunikatu" a na dole jest Aplikacja Facebooka dla Systemu Windows 10.
Problem polega na tym ze nie można czytać tekstu wyświetlanych artykułów, chcąc usunąć komunikat nie reaguje na kliknięcia że już to lubię i usuniecie . Jedynie można pobrać aplikację. Jak pobrałem tą aplikację to myślałem ze skończy się już wyświetlanie tego komunikatu. Mimo ze pobrałem aplikację facebooka to i tak powtarza się ten sam komunikat .
W załączeniu fotka.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Reklama Facebooka
- wobler1
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Reklama Facebooka
hmm, mam nieodparte wrażenie że ta przeglądarka tak już ma. Nie wiem, może jest jakiś bloker reklam dla niej jak adblock dla innych.
- wobler1
Reklama Facebooka
Dzięki za info
, mam zainstalowany na tej przeglądarce AdBlockPlus może to wpływa na takie zachowanie. .
, mam zainstalowany na tej przeglądarce AdBlockPlus może to wpływa na takie zachowanie. .
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Reklama Facebooka
Możliwe, no to go wyłącz bo coś blokuje poprawne działanie skryptu. Ewentualnie blokujesz ciasteczka z FB i nie mogą się zapisać. Może coś je czyści ciągle.
-
Reklama Facebooka
AdBlock to smieć
Zainstaluj sobie Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

- wobler1
Reklama Facebooka
dzięki
-
- Reklama