temperatur Ci nie podam, poniewaz moj komputer nie posiada czujnika [ badz jest walniety] sprawdzalem w everest w czujnik > nie ma nic, ale przed zmiana karty graficznej i sterownikow gry chodzilo i nic sie nie dzialo [ oprocz bluescreenow od starej karty raficznej , tez byly nie wiem czemu] teraz bluescreeny tez sa , przeanalizuj sobie plik minidump ktory wstawilem i screena z bugiem, sterowniki odinstalowalem wszystkie [ lecz miscrosoft windows zaisntalowac swoje WDDM] nie wiem czy instalowac te stery ktore podales bo mam windows 7 i mam najnowsze do windowsa7 , lecz nie moge ich cos zainstalowac, directa9.0c mam obecnie na kompie. problem chyba twki w tym pliczku minidump i w bluescreenach.

dodam jeszcze, ze sciagnelem driver cealner [ bo mialem na tym kompie i na tym windows7 ze 3 kart graficzne wlacznie z radeon9600PRo < obecna, i myslalem ze sterowniki i pozostalosci sie kloca, driver cleaner pousuwal, mysllalem ze bedzie ok, lecz bluescreeny sa nadal, czasami jak siedze na www wyskakuje bluescreen, albo jak wlaczam jaką kolwiek gre, to estart i bluescreen, a karta graficzna calkiem niezla, aero smiga jak glupie, super jest, wydajnosc karty wg. windows7 to 4,4 w grach i 4,2 dla aero, to cczemu gry nie chodza, a sterownik windows7 sam sobie pobral WDDM i powinno byc ok.
dorzucam tu jeszcze ostatmniego minidumpa z ostatniego bluescreena [ po odinstalowaniu wszystkich sterownikow driver cleanerem i po zainstalowaniu najnowszym sterow do mojej karty] niech ktos go zbada i powie mi w czym problem.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników