Witam nie wiem czy w dobrym miejscu zakładam temat, jak coś to proszę o przeniesienie.
A jeśli chodzi o mój problem to jest mianowicie taki że gdy rozmawiam z kimś na skype bez właczonej kamery to jest wszystko ok ale gdy tylko chcę włączyć kamere u tej osoby pojawia sie pisz bardzo głośny, tak samo jest gdy np: sam chce przez program który był z kamerą dostarczony, nagrywam coś po czym jak ogladam to jest jeden wielki pisk i nic wiecej.
karta dziękowa to C-media CMI8738/C3DX autdio device. a kamerka creative ale jaka dokładnie to nie wiem, ma wbudowany mikrofon tyle wiem, program który był w zestawie to Creative live Cam Center.
Rozmowa na skype= piszczenie
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Reinstalowałeś sterowniki?
-- Cz, 17 lis 2011, 20:19 --
I czy chcesz używać tego mikrofonu z kamerki czy innego?
-- Cz, 17 lis 2011, 20:19 --
I czy chcesz używać tego mikrofonu z kamerki czy innego?
- voluu
- Kontaktowanie:
+ podłączasz do przedniego czy tylnego panelu kabelek z mikrofonu /o ile nie leci po USB/?

Sounds Better
Indoor: AKG K514 + Denon PMA-480R
Outdoor: SoundMagic PL10 + Sansa Clip+
- XMan
Creative live Cam Center
- chyba masz tą samą kamerkę co ja lub podobną

Podczas rozmowy przez komunikatory wyłącz wszystkie programy - przeglądarki, muzykę, gry itp. itd.
(nie zalecane).
Oprócz tego podaj jaki masz internet, dostawcę, szybkość internetu (Download, Upload), jaki masz sprzęt ?
-
kamerka jest na usb, i tak chce używac tego mikrofonu wbudowanego bo to jest wygodne...
mam neostrade 6mb. teraz mam do przedniego, jak miałem do tylnego panelu usb podpięte to i tak piszczało
mam neostrade 6mb. teraz mam do przedniego, jak miałem do tylnego panelu usb podpięte to i tak piszczało
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
-
sterowniki są instalowane razem z programem. instalowałem program na nowo przez co sterowniki też nowe zaisntalowałem ale to nie pomogło
-
- Reklama