Uruchom tryb normalny i zainstaluj sterownik => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Po ponownym uruchomieniu komputera DirectX i sprawdź czy jest poprawa.
"Sorry, your system does not support 3d graphics please..."
- seba86mu
-
Mam nadzieję że to coś pomoże 
Zainstalowałem już sterowniki, teraz pobieram directa, dam znać czy coś podziałało
-- 23 gru 2012, 14:08 --
Tak a propo to czy naprawdę nie miałem zainstalowanych sterowników ? Mogą się one znajdować np. w innej lokalizacji nie licząc panelu sterowania ? Jestem zielony, więc chciałbym się czegoś więcej na temat dowiedzieć.
-- 23 gru 2012, 14:27 --
Jest, udało się !
Bardzo dziękuję zapomoc 

Zainstalowałem już sterowniki, teraz pobieram directa, dam znać czy coś podziałało

-- 23 gru 2012, 14:08 --
Tak a propo to czy naprawdę nie miałem zainstalowanych sterowników ? Mogą się one znajdować np. w innej lokalizacji nie licząc panelu sterowania ? Jestem zielony, więc chciałbym się czegoś więcej na temat dowiedzieć.
-- 23 gru 2012, 14:27 --
Jest, udało się !

-
Cześć mam problem z moim metimem rivalia.pl otoz wlaczam go i wyskakuje komunikat sory, your system not support 3 dt. i... mysle ze jest to zwiazane z tym iz grzebalem w roznych rzeczach aby przyspieszyc komputer i moglem wylączyc usluge do tej gry a teraz nie wiem jak ją wlaczyc pomorzesz ? a no i zapomnial bym gra przed tym jak zaczalem grzebac przy wlaczaniu po niektorych uslug gra dzialala poprawnie.
-
- Reklama