Spowolnienie neta
-
Spowolnienie neta
Witam. Posiadam neta 10mb livebox (neostrada/orange). Otóż od jakiegoś czasu odnotowuję dziwne zejścia łacza. Na początku było to 20-40% spadku. Dziś nawet 1mb nie przekracza wg stronki wp twoje ip. Nawet próbuje na test pobrać obraz Open Suse 4gb i tam nie leci przysłowiowe 1,2mb a ok 50kb/s. Na razie próbowałem restart routera. Aktualnie przjechałem go Hitman Pro(nic nie znalazł) teraz MBAM skanuje i coś jednego już wykrył, ale nie wiem czy to będzie mieć jakiś zw z tą sprawą. Bo to dzieje się dłuższy czas. Czasami nieodczuwalnie zwalnia a czasami te 30-50 %.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Spowolnienie neta
Witam Ciebie. Ja bym najpierw zobaczył jakie są wtedy parametry łącza wyrażone w dB jakie podaje livebox, powinien mieć coś takiego w statusie.
-
Spowolnienie neta
Malwarebytes i EEK znalazły tylko jakieś mniej ważne pliki podejrzane odnośnie programu. Ale wywaliłem udało się. Co do łącza dziś teraz np przed chwilą mam 6mb, po odświeżeniu 7,5mb z strony twojeip wp. Raz wziąłem ten obraz Open Suse i raz szło 1,2mb. Za drugim razem już prawie tylko 800kb/s.
Raczej winę nie ponosi wifi. Bo na obydwóch sprzętach to się dzieję w tym czasie. Mogło by być tak iż łącze jest z szybkością w zależności od aktywności jej w pobliżu mnie? w sensie w mojej okolicy?
Raczej winę nie ponosi wifi. Bo na obydwóch sprzętach to się dzieję w tym czasie. Mogło by być tak iż łącze jest z szybkością w zależności od aktywności jej w pobliżu mnie? w sensie w mojej okolicy?
- greh
- Kontaktowanie:
Spowolnienie neta
Podaj poziomy sygnałów, tak jak byłeś o to proszony.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.
Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.
-
Spowolnienie neta
Nie wiem czy to to:
Tłumienie bliski 25,5 odległy 29,2
Sygnał/szum bliski koniec 10/odległy 5
Nic innego z db nie znajduję w tej stronce admin.
Tłumienie bliski 25,5 odległy 29,2
Sygnał/szum bliski koniec 10/odległy 5
Nic innego z db nie znajduję w tej stronce admin.
-
- Reklama