Steam?

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
koper

Stały bywalec

Steam?

Post12 maja 2014, 11:51

Witam jak coś jest na STEAM to znaczy że można grać online w to? Znalazłem Actua Soccer na STEAM bardzo tanio chciałbym kupić ale muszę się zapytać czy będzie multiplayer czy tylko singleplayer?

Awatar użytkownika
mensajero

Użytkownik

Steam?

Post12 maja 2014, 11:59

Na Steam kupujesz pelna wersje gry, tyle ze pobierasz ja na komputer zamiast instalowac z plyty. Na Steam wszystkie gry sa oryginalne, wiec bez obaw.

Awatar użytkownika
mity4

Stały bywalec

Steam?

Post12 maja 2014, 12:07

jeśli gra jest ogólnie ONLINE i kupisz ja na steamie to dostajesz tak jakby pełną grę w którą możesz grać online.
załóż sobie konto na steamie pobierz aplikacje do niego i zobacz ile w sklepie kosztuje ta gra cena będzie podana w euro lecz mozesz kupic peysafe i zapłacić w PLN poże będzie taniej i w 100% bezpieczne. [ i tam masz opis gry i wszystko wyczytasz i wszelkie pytania będą zbędne :D

jeszcze nie kupowałem gier kodów kluczy na allegro ITP więc nwm jak to tam jest
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
tutaj masz link jak to wygląda na STEAMIE :P chbya ze masz tam konto bo tak dziwnie opisales ze nie wiadomo gdzie to znalazlesz czy na steamie czy na necie

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Steam?

Post12 maja 2014, 12:12

koper pisze:czy będzie multiplayer czy tylko singleplayer?

Po wejsciu na strone danej gry na steam:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

masz napisane na dole tylko jeden gracz.

• Reklama

Wróć do „Problemy”