Steam, uplay, orgin.....
-
Steam, uplay, orgin.....
Witam. Jak wiadomo od kilku ładnych lat większość gier po zakupie trzeba zarejestrować w uplay, stem czy orgin co sprawia, że z gry może korzystać tylko jedna osoba. Przynajmniej tak mi się wydaje. Chciałbym dowiedzieć się czy jest możliwość aby druga osoba na drugim komputerze mogła zagrać np. w Far Cry 3 przypisane do mojego konta uplay nie kasując mi jednocześnie zapisanych stanów gry, mieszając w osiągnieciach itp. Obawiam się, że nawet z drugiego komputera poprzez synchronizacje zapisów mogło by się wszystko kasować? Czy możliwe jest jednoczesne granie ? Pytania dotyczą zarówno uplay, steam jak i orgin. Z góry dziex
- DwD99
Steam, uplay, orgin.....
Jednocześnie raczej nie możecie grać, chyba że z włączonym trybem offline na jednym z komputerów (na steam tak działa
). Co do osiągnięć to jeśli są one zapisywane na danym koncie to będą się mieszać. Stanów gry nie będzie Ci w stanie wykasować, chyba że masz je zapisane w chmurze.

-
Steam, uplay, orgin.....
O właśnie. A jakby powłączać tryb offline wszędzie?? Czy nie byłoby tak, że żadne zmiany na koncie by nie zachodziły ?
-
- Reklama