Piszę tu bo już naprawdę nie wiem co robić.
Kupiłam laptopa w lutym HP g62, wydawał się być spoko (poza tym potrzebny jest on mi tylko do pracy więc wielkich wymagań nie mam).
I od tamtej pory zaczął się problem. Podczas oglądania filmów (youtube), a ostatnio nawet podczas włączania programow (np Word) komputer się zawiesza i wyskakuje komunikat "STEROWNIK AMD PRZESTAŁ DZIAŁAĆ ALE ODZYSKAŁ SPRAWNOŚĆ".
Na początku myślałam, że to problem ze sterownikami więc przegrałam, ale dalej się ciął. Zadzwoniłam do serwisu facet powiedział, żebym jeszcze raz przegrała- dalej nie pomogło, następny raz zadzwoniłam- kazał przegrać biosa, a że tego nie umiem zrobić to założył sprawę o reklamację i wysłał kuriera. Po 3 dniach laptop wrócił, myślałam,że już będzie ok( wymiana płyty głównej, wgranie sterowników). Dziś odpalam laptopa, bo miałam trochę pracy i po godzinie TO SAMO !
Naprawdę nie znam się na komputerach, a to jest strasznie wkurzające. W środę znowu będę dzwonić do HP.
Jeśli mógłby mi ktoś pomóc i napisać czym to może być spowodowane??? Czy to może być jakaś "bardzo poważna usterka" nie dająca się naprawić ??? Bardzo proszę o pomoć.
btw. podczas rozmowy z konsultantem uświadomił mnie, że była wadliwa seria laptopów, w której ten komunikat się pojawiał, ale jest na to sposób (czyli przegr. sterowników), który niestety na mojego laptopa nie działa.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Emcia.