sterownik grafiki do laptopa toshiba
-
Zainstalowałem na laptopie toshiba Satellite L300D Windowsa XP Home. Potrzebuję go wykorzystywać we współpracy z dodatkowymi monitorami, które muszą stać nietypowo, bo odwrócone o 90 stopni. Muszę więc odwrócić obraz. Zwykle pod prawoklikiem na głównym ekranie jest dostęp do opcji karty graficznej, gdzie można to ustawić, lub też czasami działa skrót CTRL+ALT+strzałka. U mnie po zainstalowaniu XP nie ma nic z tych rzeczy. Czy macie na to jakąś radę?
- seba86mu
Sterowniki do karty graficznej masz zainstalowane ?
Spróbuj zainstalować ten sterownik:
=> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Jeżeli będzie problem z instalacją powyższego użyj narzędzia AMD do automatycznej detekcji i instalacji sterownika:
Spróbuj zainstalować ten sterownik:
Jeżeli będzie problem z instalacją powyższego użyj narzędzia AMD do automatycznej detekcji i instalacji sterownika:
-
Problem w tym, że do tego modelu na system XP nie mogę znaleźć sterowników. Znalazłem jakieś do mojej toshiby, ale przy próbie uruchomienia setapu wyskoczył jakiś dziwny komunikat o zbyt długiej nazwie pliku i w związku z tym nie można kontynuować instalacji. W tym momencie ściągam podany przez Ciebie sterownik i zobaczę, co uda się zrobić.
-- 24 cze 2012, 22:03 --
Niestety nic się nie dzieje. Przy próbie instalacji po jakimś czasie wyświetla się komunikat "Sterownik wyświetlania nie jest zgodny z kartą grafiki zainstalowaną w danym systemie" Kiedy próbuję uruchomić to narzędzie AMD, to na ułamek sekundy błyśnie jakieś okno i nic poza tym się nie dzieje.
Czy jest w ogóle szansa, aby na tym laptopie ruszyła jakaś grafika pod XP Home, skoro nawet na stronie TOSHIBY ze sterownikami nie ma sterowników pod ten system?
-- 24 cze 2012, 22:03 --
Niestety nic się nie dzieje. Przy próbie instalacji po jakimś czasie wyświetla się komunikat "Sterownik wyświetlania nie jest zgodny z kartą grafiki zainstalowaną w danym systemie" Kiedy próbuję uruchomić to narzędzie AMD, to na ułamek sekundy błyśnie jakieś okno i nic poza tym się nie dzieje.
Czy jest w ogóle szansa, aby na tym laptopie ruszyła jakaś grafika pod XP Home, skoro nawet na stronie TOSHIBY ze sterownikami nie ma sterowników pod ten system?
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
podaj identyfikator karty dajesz prawym przyciskiem myszy na wpis karty w menedzerze urządzeń , następnie właściwości następnie zakładka szczegoły i z listy wybierasz identyfikatory sprzętu.
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
- Reklama