wtam mam taki problem nie otwiera mi sie tyko jedna stronka i to jest stronka do logowania pozostałe strony mi sie normalnie otwieraja prubowałem na innych przegladarkach i dalej nic tylko z innego nr internetowego udaje sie otworzyc czy ktos wie o co tu chodzi?
Wejdź w C:\Windows\System32\drivers\etc i otwórz notatnikiem plik hosts. Jego zawartość skopiuj i wklej na forum.
to jest zawartosc pliku hosts tak jak to jeden forowicz mówił zeby zrobic
# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
# localhost name resolution is handled within DNS itself.
# 127.0.0.1 localhost
# ::1 localhost
STRONA ACN
- rokko
- Kontaktowanie:
STRONA ACN
Możliwości:
- Twój dostawca blokuje dostęp do strony,
- została zablokowana na routerze,
- blokuje ją oprogramowanie ochronne tj. firewall.
- Twój dostawca blokuje dostęp do strony,
- została zablokowana na routerze,
- blokuje ją oprogramowanie ochronne tj. firewall.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
-
STRONA ACN
zmiana DNSów chyba nic tu nie da byłem u swojego dostawcy internetu i u nich te ta strona nie działa (internet Derkom)
w Zadnym z ich punktów w trzech miastach niby dowiadywali sie i u swojego dostawcy internetu skąd oni wynajmuja łącza to powiedzieli że u nich sie otwiera ta strona bez problemu więc wychodzi na to że wina jest po stronie mojego dostawcy internetu ale oczywisscie administratorzy nie maja pojęcia dlaczego tak jest tak bynajmniej sie tłumaczą
Dodam jeszcze że przez serwer proxy idzie sie zalogowac ale nie mam mozliwosci na tej stronie nic zrobic ani przeczytać wiadomosci ani i nic innego co mam teraz zrobić czy jest jakies inne rozwiązanie oprócvz zmiany dostawcy internetu?
w Zadnym z ich punktów w trzech miastach niby dowiadywali sie i u swojego dostawcy internetu skąd oni wynajmuja łącza to powiedzieli że u nich sie otwiera ta strona bez problemu więc wychodzi na to że wina jest po stronie mojego dostawcy internetu ale oczywisscie administratorzy nie maja pojęcia dlaczego tak jest tak bynajmniej sie tłumaczą
Dodam jeszcze że przez serwer proxy idzie sie zalogowac ale nie mam mozliwosci na tej stronie nic zrobic ani przeczytać wiadomosci ani i nic innego co mam teraz zrobić czy jest jakies inne rozwiązanie oprócvz zmiany dostawcy internetu?
-
- Reklama