Witam, od pewnego czasu mam dziwny problem.
Gdy komputer jest włączony to samoistnie włącza mi się jakiś teleturniej. Nie wyskakują żadne okienka, nic się nie włącza tylko nagle pojawia się dźwięk i głos kobiety która mówi "Zakręc kołem i zacznij grac" dalej pojawia się melodyjka, która doprowadza mnie do szału. Ostatnio nie było kobiety tylko zaczęła grac sama melodia.
Na początku myślałam, że to jakaś reklama z GG bądz skype. Potem, że mam wirusa ale wszystko przeskanowałam i czysto. GG zamknełam, skype zamknęłam i pozamykałam wszystkie programy jakie tylko były możliwe. Żadna strona ani outlook nie były otwarte a melodyjka i tak grała. Dostaję już obłędu. Czy ktoś może mi powiedziec co to jest i skąd się wzięło? Może to coś co się przykleiło jakoś do mojego kompa i załącza samoistnie? proszę o pomoc.
Teleturniej na komputerze
- seba86mu
Podaj odpowiednie logi zgodnie z regulaminem działu Bezpieczeństwo:
=> bezpieczenstwo/regulamin-bezpiecze-stwa-t19001.html
=> bezpieczenstwo/regulamin-bezpiecze-stwa-t19001.html
-
Wiem że to może głupio zabrzmieć ale zobacz czy czasami nie masz ustawionego jakiegoś pliku mp3 w dźwiękach windows.
-
Mam prośbę, jestem kobietą, która zna się na podstawowej obsłudze komputera więc proszę o sprecyzowane odpowiedzi abym zrozumiała i wiedziała co robic 

- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Tutaj masz w miarę prostą instrukcję jak wykonać logi :
http://www.hotfix.pl/obsluga-programu-otl-a143.htm
http://www.hotfix.pl/obsluga-programu-otl-a143.htm
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
- Reklama