Teleturniej na komputerze

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
skyllka

Użytkownik

Post14 lip 2012, 21:04

Witam, od pewnego czasu mam dziwny problem.
Gdy komputer jest włączony to samoistnie włącza mi się jakiś teleturniej. Nie wyskakują żadne okienka, nic się nie włącza tylko nagle pojawia się dźwięk i głos kobiety która mówi "Zakręc kołem i zacznij grac" dalej pojawia się melodyjka, która doprowadza mnie do szału. Ostatnio nie było kobiety tylko zaczęła grac sama melodia.
Na początku myślałam, że to jakaś reklama z GG bądz skype. Potem, że mam wirusa ale wszystko przeskanowałam i czysto. GG zamknełam, skype zamknęłam i pozamykałam wszystkie programy jakie tylko były możliwe. Żadna strona ani outlook nie były otwarte a melodyjka i tak grała. Dostaję już obłędu. Czy ktoś może mi powiedziec co to jest i skąd się wzięło? Może to coś co się przykleiło jakoś do mojego kompa i załącza samoistnie? proszę o pomoc.

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

Post14 lip 2012, 21:11

Podaj odpowiednie logi zgodnie z regulaminem działu Bezpieczeństwo:
=> bezpieczenstwo/regulamin-bezpiecze-stwa-t19001.html

Maniek13

Użytkownik

Post14 lip 2012, 21:30

Wiem że to może głupio zabrzmieć ale zobacz czy czasami nie masz ustawionego jakiegoś pliku mp3 w dźwiękach windows.

skyllka

Użytkownik

Post14 lip 2012, 21:38

Mam prośbę, jestem kobietą, która zna się na podstawowej obsłudze komputera więc proszę o sprecyzowane odpowiedzi abym zrozumiała i wiedziała co robic :)

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post15 lip 2012, 00:11

Tutaj masz w miarę prostą instrukcję jak wykonać logi :
http://www.hotfix.pl/obsluga-programu-otl-a143.htm

• Reklama

Wróć do „Problemy”