Telewizor do 2500 zł z Flash Player
-
Witam. Chcę kupić telewizor tak do 2,5 tyś. moje główne wymaganie żeby obsługiwał technologię FLASH tak żeby ze stronek internetowych oglądać mecze przez tv. Podobno tylko Samsungi obsługują flash? Siostra kupiła LGka i tam pisze że "wtyczka nie obsługiwana" a więc LG odpada. Pomóżcie?
Ostatnio zmieniony 23 cze 2015, 16:21 przez LupeR, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: korekta tytułu
Powód: korekta tytułu
- LupeR
No to masz nie lada problem bo zostają Samsungi a i tu nie jest nic pewne, gdzieś słyszałem że Samsung także miał się wycofać z flasha w 2015 r. Niby przeglądarka w UE48H6500 spełnia te wymagania (ale głowy nie dam), a co ze stronami które wymagają silverlighta przecież żaden TV tego nie obsłuży. Moim zdaniem najlepszym wyjściem było by dokupienie Dongle Android i kłopot z głowy.
Proszę nie traktować mojej wypowiedzi zbyt poważnie gdyż średnio się w tym orientuję, chcesz profesjonalnej porady zapytaj na jakimś forum o tej tematyce moje ulubione to hdtv.com.pl chyba że ktoś tu jeszcze ma coś ciekawego do dodania
Proszę nie traktować mojej wypowiedzi zbyt poważnie gdyż średnio się w tym orientuję, chcesz profesjonalnej porady zapytaj na jakimś forum o tej tematyce moje ulubione to hdtv.com.pl chyba że ktoś tu jeszcze ma coś ciekawego do dodania

Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
-
- Reklama