Temperatura Komputera
-
Temperatura Komputera
Witam,więc dzisiaj jak przyszedłem że szkoły włączyłem kompa jak zwykle sprawdziłem jaka jest temperatura na starcie było 33 stopnie procka,po dwóch godzinach nagle zrobiło się 47 stopni,nie wiem czy to dlatego że jest tak ciepło na dworze czy coś się psuje?,ogólnie jak to zobaczyłem to odrazu wyłączyłem kompa i go przeczyściłem całego
,a u was jak z temperaturą? kompa

- rokko
- Kontaktowanie:
Temperatura Komputera
po dwóch godzinach nagle zrobiło się 47 stopni
Temperatura jest w normie. Nawet gdyby było znacznie więcej, nie oznacza to jeszcze iż coś jest nie tak. Wszystko zależy od modelu procesora, niektóre potrafią się znacznie nagrzewać, dla nich normy są podwyższone.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
Temperatura Komputera
ok dzięki
pozdrawiam.

- djarta
- Kontaktowanie:
Temperatura Komputera
Możesz nałożyc paste termoprzewodzącą, zawsze temperaturka będzie mniejsza. 

- Maverick
Temperatura Komputera
po dwóch godzinach nagle zrobiło się 47 stopni
a co przez te 2 godziny robiłeś, grałeś w jakieś "wymagające" gry?
bo temperatura nie jest nadzwyczaj wysoka...
po za tym z jakiego programu są te odczyty, bo Everest Home Edition może trochę zawyżać odczyty... i dlatego przerzuciłem się na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
ewentualnie możesz pobrać Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników to jest chyba wersja 30-dniowa, ale odczyty są bardziej wiarygodne niż z darmowej wersji Home Edition.
-
Temperatura Komputera
Everest Ultimate Edition - z tego programu brałem odczyt
,mam full wersje
,narazie jest wszystko dobrze komputer chodzi jakieś 6h po przeczyszczeniu wszystkie i temperatura jest 38-39 stopni 

-
- Reklama