Witam. Może ktoś z Was mi pomoże? W pracy otwierałam jakiś plik ze zdjęciem i się pojawił komunikat o instalacji Clipart. Zatwierdziłam i znów komunikat czy chcę zainstalować Clipart również na pulpicie. Potwierdziłam i teraz mam problem z tym tłem pod ikonami na pulpicie. Nie mam uprawnień administratora na koncie. Jedyne co mogę zrobić to zmieniać kolor. Strasznie to denerwuje ponieważ mam dużo ikon na pulpicie. Próbowałam już
1. Mój Komputer >> Właściwości >> Zaawansowane >> Wydajność >> Ustawienia >> Efekty wizualne, zaznaczyć Użyj cieni dla etykiet ikon pulpitu
2. PPM na pulpit >> Właściwości >> Pulpit >> Dostosuj Pulpit >> Sieć Web >> zostaw puste pole przy Zablokuj elementy pulpitu, lub PPM na pulpicie >> Rozmieść ikony według >> usuń haczyk przy Zablokuj elementy Sieci Web na pulpicie
3. PPM na pulpit >> Właściwości >> Pulpit >> Dostosuj Pulpit >> Sieć Web, w zakładce strony sieci Web usunąć pozostałe i wybrać Moja bieżąca strona główna.
i nic nie pomogło.
Chodzi o Windows XP
Tło pod napisami ikon na pulpicie
- rokko
- Kontaktowanie:
Tło pod napisami ikon na pulpicie
Na koncie ograniczonym bez dostępu do edytora rejestru nie będzie można przywrócić pierwotnej funkcjonalności. Są metody na ominięcie tego, lecz jeżeli to jest komputer w firmie lepiej zgłosić się do waszego informatyka. Chodzi o to, iż metody ominięcia zabezpieczeń mogą być potraktowane przez pracodawcę bardzo surowo, łącznie ze zwolnieniem, dlatego jeżeli tylko Masz taką możliwość udaj się do fachowca w firmie, co zajmuje się administrowaniem i zleć mu wykonanie tej pracy.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
Re: Tło pod napisami ikon na pulpicie
Dziękuję:)
-
- Reklama