Tworzenie obrazu partycji systemowej,wraz z systemem.
-
Witam. Postanowiłem zrobić obraz partycji systemowej wraz z systemem.Czytałem że mając zrobiony taki obraz nie ma konieczności przeprowadzania długotrwałej reinstalacji systemu ponieważ można posłużyć się tym obrazem. Polecono mi program Acronis True Image Home(2011).Ponieważ w tym programie jest trochę opcji (przynajmniej jak dla mnie)mam pytanie a właściwie dwa. 1) Jak w tym programie krok po kroku zrobić potrzebny mi obraz. 2)Następnie co zrobić tzn. jak posłużyć się tym obrazem żeby bez reinstalacji mieć znów czysty system?. Będe bardzo wdzięczny za pomoc.
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Najlepiej jakbyś obraz calego dysku zrobił programem norton ghost, jest strasznie prosty, wygląda tak:

zapisujesz obraz który pewnie będzie sporo ważył a gdy bedziesz chciał go przywrocic to tez odpalasz program i dosłownie pare wyborow

zapisujesz obraz który pewnie będzie sporo ważył a gdy bedziesz chciał go przywrocic to tez odpalasz program i dosłownie pare wyborow

Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
- Reklama