Z czym konkretnie Masz problem? Jakiś błąd wyskoczył? Jaki to w ogóle system posiadasz, Vista, XP??
W miejsce
NAZWA_KOMPA wpisz swoją nazwę komputera, ustalisz to poprzez klik prawym przyciskiem myszki na ikonie mój komputer -> właściwości -> zakładka Nazwa komputera. Spisz nazwę kompa i podstaw ją do przykładu. Przyjmę za nazwę np. KOMPIK.
W miejsce
"C:\Program Files\moja_gra\plik_uruchamiający_grę.exe" wpisujesz ścieżkę dostępu do pliku uruchamiającego grę, czyli np. Masz grę Jagged Alliance 2, plik uruchamiający grę to ja2.exe ,znajduje się on przykładowo w C:\Program Files\Jagged Alliance 2\ więc wpisujesz
Kod: Zaznacz cały
runas /savecred /user:KOMPIK\Administrator "C:\Program Files\Jagged Alliance 2\ja2.exe"
Zapisujesz to jako plik BAT. Po otworzeniu okna wiersza poleceń, pojawi się monit o wprowadzenie hasła.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówNa stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google
»» kontakt<małpa>techformator.plW sprawach IT nie pomagam na PW