Usunięcie playera z Total Video Converter.
-
Chciałem zapytać czy da rade usunąć tego playera (Total Video Player) z w/w programu. Bardzo mi on przeszkadza ponieważ otwiera prawie wszystki pliki po zainstalowaniu programu, a przy instalacji nie można odznaczyć go. Nie chce mi sie za każdym razem brnąć we właściwości jakiegoś pliku i zmieniać tego. Wiem, że dla danego rozszerzenia wystarczy tylko raz, no ale jest to też jakiś problem. Może gdzieś w panelu sterowania da radę ustawić liste, przez którą otwierają się dane pliki?
-
- Kontaktowanie:
w panelu sterowania są tylko opcje folderów , i tam też do każdego rozszerzenia trzeba oddzielnie. Ile ty masz tych rozszerzeń że nie chce się ci dla pojedynczego rozszerzenia zmieniać ? Spróbuj jeszcze w jakimś programie, np. w winampie, jak chcesz żeby odtwarzał wszystkie rozszerzenia multimedialne to w ustawieniach programu klikasz skojarz pliki video
Pozdrawiam, koleś git
-
Ok dzięki. Teraz właśnie ostatnio a to jakis filmik mały, a coś tam innego i patrze a tutaj on to otwiera. Dzieki za odp ;].
-
- Reklama