Znów mam problem z pendrakiem USB - tym razem 8 GB /ChipGenius pokazał/ takie dane:

Do rzeczy : podczas zrzucania plików na kompa przeniósł połowę danych i pokazało Error - plików nie można przenieść. Dane mam bezpieczne na innym dysku - na nich mi nie zależy, ale chciałbym odzyskać działanie na tym pendraku.
Chciałem sformatować pod Win 7 - "system nie może ukończyć formatowania" mimo, że "widzi" urządzenie /pojemność "0").
HP USB Disk Storage Format Tool pokazał tak:

BOOTICE tak:

To dziwne, ale np. Hard Disc Sentinel po skanowaniu pokazuje go jako sprawny w 100%.
Pod Linuksem /z innego pendrive'a/ formatu też mi się nie udało zrobić /był nieplanowany auto restart kompa/.
Teraz mam system RAW /jakim cudem nie wiem - zmieniło pod Linuksem chyba/.
TestDisk /Win 7/ analyze /pod Intel/ stanął na 100% i przestał odpowiadać i pokazuje "Analyse cylinder 983/982 : 100%".
Testdisk pod "none" pokazał /bad boot sector/ - dałem "rebuild BS", ale w opcjach brak było RAW - więc wpisałem początkowy system FAT 32. Efekt jest taki:

PhotorecWin odzyskał trochę plików /systemowych nie widzę/, ale dalej już nie wiem co z nimi zrobić - przywracanie wszystkiego jest trochę bez sensu, bo jak już wcześniej pisałem dane /choć rozrzucone/ mam na dysku kompa.

Poza tym chyba brakuje części plików.
Mam tylko nadzieję, że ktoś z Forum lub cosik_ktosik pomoże mi z tego wybrnąć i da się uruchomić tego Pena /struktura klastrów ponoć jest ok/.

-- 20 sie 2013, 23:24 --
No to teraz naprawdę zaczynam się martwić.
Bez odzewu ...