Otóż mój problem polega na tym iż :
-zakupiłem kartę tv AVerMedia AVerTV Hybrid Volar HD.
-pracuje na Windowsie 7 64bit.
generalnie chodzi mi o to , ze próbuje przez composite zgrywać obraz i dźwięk, który jest wysyłany przez podłączenie tunera tv z czinczami do kamery, która jednocześnie jest i odtwarzaczem wideo, obraz jest super , dźwięk niby tez ale do czasu , co jakiś nieregularny czas zaczyna bardzo głośno szumieć , jakby silny wiatr , nie ma określonego czasu raz trwa to 4 min a raz 10 sek , cieszyłem się bardzo ponieważ chce przegrać , kasety z mojego dzieciństwa na DVD i gdy już mi się udało wszystko zmontować jest problem z tym dźwiękiem, czyli:
-obraz z kamery jest OK
-dźwięk jest raz idealny a raz jak wyżej opisałem , trzeszczy i szumi bardzo głośno i w oddali taki jakby wyciszony prawidłowy dźwięk,
Czy ktoś może podsunąć parę pomysłów co mam zrobić ? może to wina nośnika( w tym wypadku kasety VHS) aczkolwiek zmieniałem kasety i na każdej dzieje się to samo, dodam również ze zmieniałem częstotliwości dźwięku na inne i na każdym występuje ten sam objaw.
wklejam link do dxdiaga z opisem używanego sprzętu, Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników