Witam,
otrzymałem w nagrodę za pewną działalność program do obróbki filmów Corel VideoStudi Pro X3.
Po włączeniu autoodtwarzania pojawia się lista wyboru plików do instalacji. Klikam instalacje VideoStudio i wyskakuje mi okienko z pustym paskiem instalacji z napisem Inicjowanie korektora instalacji a następnie pojawia się to:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
I potem zaczyna się wieczne czekanie na jakąkolwiek reakcje ze strony instalatora.
Mój rekord cierpliwości wyniósł 2 godziny.
Z programem nie było zawartych, żadnych wtyczek a w instrukcji nie piszę nic nowego.
Chciałbym popróbować ten program bo szkoda by się zmarnował (wygasły mi wszystki triale vegasa a cracki to fake).
VideoStudio Pro X3 brak postępu instalacji
-
Ostatnio zmieniony 19 maja 2011, 23:35 przez cosik_ktosik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zmiana tytułu
Powód: zmiana tytułu
- lewy
VideoStudio Pro X3
Witam, a nie ma jakiś dodatkowych instalatorów w poszczególnych podkatalogach tej płyty?
-
Są dodatkowe instalatory lecz po gdy je uruchamiam (każdy) wyświetla mi się podobna sytuacja jak z "głównym" instalatorem. Czyli pojawia się pasek, lecz potem wyskakuje błąd :
Próbowałem już wiele kombinacji od zmiany oprogramowania w zakładce udostępniania po uruchamianie z "awaryjnego stanu systemu Windows". Czyściłem CCleanerem i naprawiałem błędy. Antywirus wyłączałem.
Ciekawe bo na pudełku istnieje uwypuklone logo Windows 7 oznaczające zgodność programu z owym systemem.
Próbowałem już wiele kombinacji od zmiany oprogramowania w zakładce udostępniania po uruchamianie z "awaryjnego stanu systemu Windows". Czyściłem CCleanerem i naprawiałem błędy. Antywirus wyłączałem.
Ciekawe bo na pudełku istnieje uwypuklone logo Windows 7 oznaczające zgodność programu z owym systemem.

- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
A program jest przeznaczony dla Twojego systemu? W sensie, po pierwsze czy działa na Windows 7, a po drugie czy jeśli np Masz system 64 bitowy to czy ten program na niej działa?
-
- Reklama