VOD poza granicami Polski

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
ssnowak

Użytkownik

Post23 lut 2014, 22:57

Mieszkam w Holandii. NIe moge nic sciagnac legalnie, nic obejrzec na Onecie, bo zawsze wyskakauje ta sama informacja: "sorry, this video is not available outside Poland" . Co robic?

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post23 lut 2014, 23:54

Poszukaj, może jakieś proxy idzie z Polski albo VPN.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

ralph_lauren

Użytkownik

Post13 mar 2014, 08:44

witam, sciagnij sobie programik "hideman vpn" ktory daje ci 5 godzin za darmo kazdego tygodnia. mozesz tez za darmo doladowac godziny, sciagajac aplikacje z google store, za ktore dostajesz extra godziny (jesli chodzi o tableta). ja mam tableta I chodzi prawie swietnie. czasami na poczatku ogladania moze sie rozlaczyc, ale ogolnie polecam. nie wiem jak jest z doladowywaniem extra godzin w kompie. ale uzywajac kompa lub tableta masz zawsze 5 godzin darmo. ja uzywam hideman vpn na tablecie, bo na kompie cos mi nie dziala. jesli masz tablet to polecam starsza wersje vod onet, bo nie mam zadnych reklam. w nowszych wersjach vod onet sa reklamy, a jakosc obrazu dalej kiepska. a jesli chcesz sciagac przez polski IP, to musisz znalezc anonimowe lub wysoko anonimowe proxy. na normalnym proxy (nie anonimowym) serwer onetu wyczai ze nie jestes w polsce I nie wyswietli ci filmu.

• Reklama

Wróć do „Problemy”