W jaki sposób wyczycić casche w firefox ?
-
W jaki sposób w przeglądarce Firefox wyczyścić casche oraz ciasteczka i całą historie przeglądania ? czy da się to zrobić z poziomu przeglądarki ?
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
-
Jeszcze jedno chciałem się zapytać. Mianowicie, zrobiłem sobie kopie wszystkich zakładek z Firefox i zapisało mi je na pulpicie w pliku bookmarks-2015-12-05 Gdy je importowałem do świeżo zainstalowanej czystej przeglądarki firefox 42.0 to teraz wszystkie strony które wcześniej odwiedzałem, mam w tej nowej świeżo zainstalowanej przeglądarce firefox 42.0. Czy dałoby się to wszystko wyczyścić ? żebym tego nie miał ?
Tu na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników widać, że jak wpisze np. one to już widać mi stronki, które wcześniej używałem na starej wersji firefox np. sernik, sakiewki, o gustach się dyskutuje. Jak zrobić, żebym tego nie miał już w przeglądarce ?
Tu na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników widać, że jak wpisze np. one to już widać mi stronki, które wcześniej używałem na starej wersji firefox np. sernik, sakiewki, o gustach się dyskutuje. Jak zrobić, żebym tego nie miał już w przeglądarce ?
- Kaen1227
O co ci cho? To jest proponowane wyszukiwanie haseł na stronach www a nie śmieci po denatstacji.
-- 05 gru 2015, 19:15 --
Deinstalacji*
-- 05 gru 2015, 19:15 --
Deinstalacji*
- rozmus
Po co importowałeś zakładki jak ich nie chcesz mieć-(faktycznie pokazuje ci w podpowiedziach niektóre twoje zakładki zaznaczone gwiazdką).
Możesz sobie wszystkie zakładki usunąć, klikając w menu = zakładki (gwiazdka) i tam usuwać wszystkie jakie chcesz.
Możesz sobie ustawić również bez usuwania zakładek co ci ma podpowiadać wyszukiwarka.
Opcje->prywatność i tam możesz ustawić w oparciu o co ma ci pokazywać podpowiedzi.
Tam również możesz wyczyścić historię przeglądania i ciasteczka.
Możesz sobie wszystkie zakładki usunąć, klikając w menu = zakładki (gwiazdka) i tam usuwać wszystkie jakie chcesz.
Możesz sobie ustawić również bez usuwania zakładek co ci ma podpowiadać wyszukiwarka.
Opcje->prywatność i tam możesz ustawić w oparciu o co ma ci pokazywać podpowiedzi.
Tam również możesz wyczyścić historię przeglądania i ciasteczka.
-
- Reklama