Wiesza się pc - różnie
-
Wiesza się pc - różnie
Witam. Otóż jak ostatnio miałem problemy z temp procesora tak się pozbyłem tego problemu. Od bardzo dawna nie wyłaczył się pc przez przegrzewanie procesora. Tak teraz nawiedził mnie kolejny problem. Zwiechy komputera. Nie mogę powiedzieć że dzieją się w grach. Jednak kilka razy robił zwieche na pulpicie. Temp procesora raczej w normie. Nie przekracza w STRESS 54 stopni. Zaś grafa GTS250 czasami dochodzi do 80 rzadko. Ogólnie na razie problem występował w Blacklight Retribution na steam. Najlepsze to że jak odpalę ponownie pc czyli go zrestartuję to już nie robi takich żartów. Jakby codziennie raz musi się zwiechnąć.
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Wiesza się pc - różnie
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Wiesza się pc - różnie
Proszę :
1 - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
2 - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Co do tych dziwnych dźwieków dysku co robiłem kiedyś temat zmieniłem kabel, ale musiałem oddać. Ale w sumie problem z tym dźwiekiem na pożyczonym ucichł na jakieś 3-4 dni ale po tym czasie powrócił. Także powrót do starego kabla nic nie zmienia.
1 - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
2 - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Co do tych dziwnych dźwieków dysku co robiłem kiedyś temat zmieniłem kabel, ale musiałem oddać. Ale w sumie problem z tym dźwiekiem na pożyczonym ucichł na jakieś 3-4 dni ale po tym czasie powrócił. Także powrót do starego kabla nic nie zmienia.
- seba86mu
Wiesza się pc - różnie
Jaki masz zasilacz ?
-
Wiesza się pc - różnie
Chieftec 500W
-- 30 lis 2012, 22:44 --
Hmm... Mimo iż nie spr działania na innej myszce to tak myślę sobie. Że coś w tym jest. Na przykład teraz od 20:20 spotkałem trzy ścinki. O dziwo po dziesięciu sekundach i wciśnieciu alt tab odwiesił i się odblokował. Jednak czwarty go totalnie zamroził. Restart. Ale wcześniej zauważyłem że podczas ścinki światło w myszce nie zmienia koloru (a4tech X7). Co najlepsze za 4 razem mysz zmieniała kolor jednak ruch nią spowodował również zaciecie. Do tego diody podczas ostatniego czwartego zacięcia od dysku nie mrygały, ale to chyba norma. (PC Silentium Gladius 800)
-- 30 lis 2012, 22:44 --
Hmm... Mimo iż nie spr działania na innej myszce to tak myślę sobie. Że coś w tym jest. Na przykład teraz od 20:20 spotkałem trzy ścinki. O dziwo po dziesięciu sekundach i wciśnieciu alt tab odwiesił i się odblokował. Jednak czwarty go totalnie zamroził. Restart. Ale wcześniej zauważyłem że podczas ścinki światło w myszce nie zmienia koloru (a4tech X7). Co najlepsze za 4 razem mysz zmieniała kolor jednak ruch nią spowodował również zaciecie. Do tego diody podczas ostatniego czwartego zacięcia od dysku nie mrygały, ale to chyba norma. (PC Silentium Gladius 800)
- seba86mu
Wiesza się pc - różnie
Jeżeli podejrzewasz myszkę odinstaluj jej sterownik (tym bardziej jeżeli był to jakiś zewnętrzny sterownik od A4Tech) i sprawdź na innej myszce.
-
- Reklama