Windows 8.1 Problemy

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Nasmark

Użytkownik

Windows 8.1 Problemy

Post14 lis 2013, 07:54

Witam

Po aktualizacji na Windows 8.1 dzieją mi się następujące rzeczy:
-Nie dam rady zamknąć aplikacji (gdy przeciągnę aplikacje na dół ekranu ona "niby" znika ale dalej jest w procesach)
-Nie pojawiają mi się nowo zainstalowane programy w menu start (tym głównym)
-W niektórych aplikacjach jak np. Pogoda na kafelce nie pokazuje mi się obecny stan pogody (jest tylko zwykła kafelka z napisem pogoda)

Bardzo bym prosił o pomoc.
Dziękuję

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Windows 8.1 Problemy

Post14 lis 2013, 08:02

Użyj narzędzia przywracania systemu i poczekaj trochę z aktualizacją, niech chłopaki z MS najpierw wszystko poprawią.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Awatar użytkownika
tifoso

Użytkownik

Windows 8.1 Problemy

Post14 lis 2013, 11:02

Nasmark pisze:-Nie dam rady zamknąć aplikacji (gdy przeciągnę aplikacje na dół ekranu ona "niby" znika ale dalej jest w procesach)
- przeciągnij na dół aplikację i odczekaj chwile aż aplikacja się tak jakby obróci, wtedy będzie zamknięta.

Nasmark pisze:-Nie pojawiają mi się nowo zainstalowane programy w menu start (tym głównym)
- w windows 8.1 nowo zainstalowane aplikację nie pojawiają się w głównym menu start

Nasmark pisze:-W niektórych aplikacjach jak np. Pogoda na kafelce nie pokazuje mi się obecny stan pogody (jest tylko zwykła kafelka z napisem pogoda)
- kliknij prawym na aplikacji i zobacz czy masz włączony dynamiczny kafelek, ewentualnie przeinstaluj aplikację

..

Nasmark

Użytkownik

Windows 8.1 Problemy

Post14 lis 2013, 16:49

tifoso dzięki wielkie :D

• Reklama

Wróć do „Problemy”