Witam
Po aktualizacji na Windows 8.1 dzieją mi się następujące rzeczy:
-Nie dam rady zamknąć aplikacji (gdy przeciągnę aplikacje na dół ekranu ona "niby" znika ale dalej jest w procesach)
-Nie pojawiają mi się nowo zainstalowane programy w menu start (tym głównym)
-W niektórych aplikacjach jak np. Pogoda na kafelce nie pokazuje mi się obecny stan pogody (jest tylko zwykła kafelka z napisem pogoda)
Bardzo bym prosił o pomoc.
Dziękuję
Windows 8.1 Problemy
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Windows 8.1 Problemy
Użyj narzędzia przywracania systemu i poczekaj trochę z aktualizacją, niech chłopaki z MS najpierw wszystko poprawią.
- tifoso
Windows 8.1 Problemy
- przeciągnij na dół aplikację i odczekaj chwile aż aplikacja się tak jakby obróci, wtedy będzie zamknięta.Nasmark pisze:-Nie dam rady zamknąć aplikacji (gdy przeciągnę aplikacje na dół ekranu ona "niby" znika ale dalej jest w procesach)
- w windows 8.1 nowo zainstalowane aplikację nie pojawiają się w głównym menu startNasmark pisze:-Nie pojawiają mi się nowo zainstalowane programy w menu start (tym głównym)
- kliknij prawym na aplikacji i zobacz czy masz włączony dynamiczny kafelek, ewentualnie przeinstaluj aplikacjęNasmark pisze:-W niektórych aplikacjach jak np. Pogoda na kafelce nie pokazuje mi się obecny stan pogody (jest tylko zwykła kafelka z napisem pogoda)
..
-
- Reklama