proszę pomóżcie mi z tym problemem dzisiaj bo dzisiaj jadę na urodziny i chce to dzisiaj zrobić jeśli znacie jakiś program to proszę wyślijcie tutaj linka

i pozdrawiam

jeśli znacie jakiś program to proszę wyślijcie tutaj linka
XMan pisze:Jaki masz Service Pack oraz .NET Framework ?
Z jakiej strony pobierasz ?
Wrzuć do niej link to sprawdzimy czy nie ma nowszej wersji.
cosik_ktosik pisze:jak chcesz fotki dawać to wrzucaj je na otofotki.pl a tu tylko link do nich.
czekaj pokaże ci tak proszę: file:///C:/Documents%20and%20Settings/PeReS.PERES-DE7CDAB4E/Moje%20dokumenty/Moje%20obrazy/pp.bmp
-- 19 maja 2013, 09:44 --
aha dobra sorka nie oglądaj tego mam to zobacz file:///C:/Documents%20and%20Settings/PeReS.PERES-DE7CDAB4E/Moje%20dokumenty/Moje%20obrazy/aa.bmp
leon1956 pisze:Witam .Może ten Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Ci pomoże .
PeReS pisze:ta zobacz zrobię ci Screena file:///C:/Documents%20and%20Settings/PeReS.PERES-DE7CDAB4E/Moje%20dokumenty/Moje%20obrazy/aaaaa.bmp i jeśli chcesz zobaczyć to sobie to skopiuj i w klej innej karcie i masz i co dalej mam zrobić ??
-- 22 maja 2013, 18:17 --
chciałem przez ten program ale bym musiał dać mniejszą fotke i wiec dałem na zapiska.pl
XMan pisze:Tworzenie screenu (zrzutu) ekranu. Wrzucanie obrazków na hosting.
PicPick - tworzymy zrzuty ekranu.
Screeny wrzucasz na zewnętrzny serwer a na forum podajesz tylko link do nich lub miniaturkę.
Przykładowo na:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości