World War I Battlefields - problemy z teksturami
-
Chodzi mi o grę Entente: World War I Battlefields. Po zainstalowaniu gra w menu działa bez zarzutów, ale kiedy tylko zacznę grać brakuje tekstur budynków a drzewa i całe otoczenie przy poruszeniu myszką nakładają się na siebie. Po jakiś 5 minutach gra wyłącza się i wyskakuje komunikat o raporcie błędów. Gra jest z 2003 roku i nie ma dużych wymagań a mój komputer to: procesor intel pentium 4 3,0 Ghz karta graficzna Geforce 9600 512 mb ddr3 pamięć ram 512 mb ddr 2. komp się nie przegrzewa i napięcia też są dobre. Szukałem rozwiązania na innych forach ale nigdzie nikt nie potrafił mi odpowiedzieć, jeśli potrzebne są wam jeszcze jakieś informację to proszę dać znać. 

Ostatnio zmieniony 18 lis 2011, 19:40 przez greh, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawa tematu
Powód: Poprawa tematu
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Witam, najpierw sprawdź nowsze sterowniki chipsetu płyty głównej, grafiki, a na koniec przeinstaluj DirectX.
-
Sprawdziłem wszystko i pobrałem aktualizacje do chipsetu i grafiki, przeinstalowałem Directx. Niestety problem został nadal. Grę mam oryginalną a formata robiłem 2 tygodnie temu. Kiedyś ta gra mi działa jak miałem katrę grficzną Radeon x700 series, od czasu jak mam Geforca to gra nie działa.
-- 04 gru 2011, 10:25 --
Ma ktoś jakiś pomysł? jakikolwiek?
-- 04 gru 2011, 10:25 --
Ma ktoś jakiś pomysł? jakikolwiek?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Zobacz jeszcze tryb zgodności ze starszymi systemami operacyjnymi. Innego pomysłu oprócz jakiegoś patcha to nie mam.
-
- Reklama