Wtyczka Silverlight - FF , IE10
- leon1956
Witam . Otóż problem polega na tym , że od pewnego czasu w filmikach odtwarzanych przez Silverlight brak jest dźwięku . Z Adobe Flash Playerem nie ma tego problemu .
Złośliwość jest podstawą wszelkiej znajomości i przyjaźni z osobnikami rodzaju ludzkiego . Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą .
- LupeR
Spróbuj przeinstalować wtyczkę.
Odinstaluj przez: Panel sterowania-->Programy i funkcje
A następnie zainstaluj => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Odinstaluj przez: Panel sterowania-->Programy i funkcje
A następnie zainstaluj => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
- leon1956
Już to robiłem - Revo Uninstaller i nic nie dało .
ps. Powtórzyłem instalację i dźwięk na IE jest . Na FF w dalszym ciągu brak dźwięku . Generalnie korzystam z FF .
P.S 2 . Problem rozwiązany . Sprawa prozaiczna aż wstyd pisać . W mikserze głośności ( uruchomiony FF ) są dwa suwaki ,
Jeden z ikonką FF drugi z Adobe . Ten pierwszy był wyciszony . Jak jest uruchomiony IE to jest tylko jeden suwak .
To wszystko . Sorry za zawracanie głowy
ps. Powtórzyłem instalację i dźwięk na IE jest . Na FF w dalszym ciągu brak dźwięku . Generalnie korzystam z FF .
P.S 2 . Problem rozwiązany . Sprawa prozaiczna aż wstyd pisać . W mikserze głośności ( uruchomiony FF ) są dwa suwaki ,
Jeden z ikonką FF drugi z Adobe . Ten pierwszy był wyciszony . Jak jest uruchomiony IE to jest tylko jeden suwak .
To wszystko . Sorry za zawracanie głowy

Złośliwość jest podstawą wszelkiej znajomości i przyjaźni z osobnikami rodzaju ludzkiego . Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą .
- LupeR
Zdarza się,nawet bym nie pomyślał że chodzi o suwaki głośności wtyczek,hmm pouczające 

Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
-
- Reklama