Witam wszystkich.
Mam następujący problem. Mianowicie wyłącza mi się laptop podczas grania w grę Transformice.
Jest to gra w przeglądarce. Nie wiem co jest grane... Proszę o jak najszybszą POMOC!
Wyłączanie się laptopa podczas grania
- voluu
- Kontaktowanie:
Za pomocą programu Everest Ultimate Edition odczytaj temperatury laptopa.

Sounds Better
Indoor: AKG K514 + Denon PMA-480R
Outdoor: SoundMagic PL10 + Sansa Clip+
-
Podczas uruchomionej Operze, Evereście, GG i Open FM Temperatura wynosi:
Procesor: 56 stopni.
Wydaje mi się, że to o wiele za wysoka temp.
Co zrobić, żeby ją obniżyć??
Procesor: 56 stopni.
Wydaje mi się, że to o wiele za wysoka temp.
Co zrobić, żeby ją obniżyć??
- rokko
- Kontaktowanie:
Pisałem już kiedyś o tym, poczytaj o metodach => Jak zmniejszyć temperaturę procesora?
W przypadku lapka poza wymianą wentylatora i rozbiórką lapka na czynniki pierwsze, w celu dogłębnego czyszczenia nic więcej nie zrobisz.
W przypadku lapka poza wymianą wentylatora i rozbiórką lapka na czynniki pierwsze, w celu dogłębnego czyszczenia nic więcej nie zrobisz.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
- voluu
- Kontaktowanie:
To podaj temperaturę podczas grania w grę. Podaj nie tylko temperaturę procesora. Są jeszcze temp. karty graficznej i dysku.

Sounds Better
Indoor: AKG K514 + Denon PMA-480R
Outdoor: SoundMagic PL10 + Sansa Clip+
- Andziorka
- Kontaktowanie:
Wyłącza czyli restartuje?
Pobierz: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników uruchom i daj zrzut ekranu z programu. Zobaczymy co wywołuje restarty.
Poza tym kliknij prawy przyciskiem myszy na Mój komputer i wybierz Właściwości. Następnie zakładka Zaawansowane i w sekcji Uruchamianie i odzyskiwanie naciśnij Ustawienia.W Awaria systemu odznacz pole Automatycznie uruchom ponownie. Dzięki temu wywołamy niebieski ekran.
Pobierz: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników uruchom i daj zrzut ekranu z programu. Zobaczymy co wywołuje restarty.
Poza tym kliknij prawy przyciskiem myszy na Mój komputer i wybierz Właściwości. Następnie zakładka Zaawansowane i w sekcji Uruchamianie i odzyskiwanie naciśnij Ustawienia.W Awaria systemu odznacz pole Automatycznie uruchom ponownie. Dzięki temu wywołamy niebieski ekran.
'Oto dzień zwycięstwa nad rozumem, głupiej wrażliwości Twej..'
-
- Reklama